dimecres, 19 de maig del 2010

Taller Agenda 21



Font: Web Municipal de Simat

Benvolgudes i benvolguts representants del teixit associatiu, polític i empresarial de Simat de la Valldigna:



Com sabeu, la participació del teixit associatiu, polític i empresarial del municipi és molt important per a redactar amb el màxim consens possible les línies estratègiques del Pla d’Acció Local de l’Agenda 21 Local de Simat de la Valldigna. Unes línies estratègiques composades per nombroses accions organitzades en programes. Unes accions que pretenen donar sortida als problemes detectats en la primera fase de l’Agenda 21, la Diagnosi Socioambiental que es va realitzar al municipi.

Seguim fent el màxim esforç per implicar a la ciutadania mitjançant un procés participatiu en què ens cal el suport i la corresponsabilització del conjunt dels agents socials per implementar aquest pla cap a la sostenibilitat local. Esteu convidats a participar en el procés de definició, concreció i temporalització de les accions, per tal que aquest Pla d’Acció Local es concrete amb el màxim consens.

Us convoquem a la cinquena reunió del procés de participació del Pla d’Acció Local de l’Agenda 21, que consistirà en un taller on es definiran les accions de les següents línies estratègiques:

ü Millores ecològiques del medi natural, del metabolisme urbà i de la mobilitat.

ü Promoció cultural i educativa.

El taller es realitzarà dijous 20 de maig a les 19:30 al Mercat Municipal.