dissabte, 22 de maig del 2010

La Cotorra diu:"Jo també sóc Mònica Oltra"


La diputada de Compromís pateix persecució política per denunciar la corruptela del PP.
La defensa d’un estat de dret exigeix de vegades manifestar amb rotunditat una clara oposició contra els intents antidemocràtics que atemptem contra ell. Al nostre país i particularment en la ciutat de València s’ha instal·lat un model de govern que ignora a la ciutadania, que vol sotmetre a la societat a una única mirada, que aprofundeix en una visió totalitària de l’actuació política i que encadena la gestió municipal a interessos privats. Ho diem amb claredat: la majoria absoluta en unes eleccions no autoritza per a fer el que es vullga i menys si es fa d'esquenes de la ciutadania i en contra dels interessos generals.
Mónica Oltra representa el rebuig a eixos intents, representa junt amb entitats socials, moviments ciutadans, organitzacions culturals i cíviques una oposició decidida al totalitarisme que, com en altres moments de la història, utilitza les llibertats democràtiques per a surar i estendre’s, que utilitzen els poders de l’estat per a atrinxerar-se i que utilitza les institucions per a benefici personal.
La persecució a què estan sotmetent Mónica Oltra la sentim com pròpia i per això volem dir que JO TAMBÉ SÓC MÓNICA OLTRA, som tot allò que representa la seua actuació, som junt amb ella els que ens mobilitzem per a defensar un barri, una ciutat, la lluita contra la corrupció, la lluita contra la censura, la lluita contra el totalitarisme.
La proposta del TSJ d'investigar a Mònica Oltra per defensar aquests valors i sota la suposada “resistència a l'autoritat en el desallotjament del barri valencià del Cabanyal” no és més que la culminació de la persecució política de tota aquella persona que no comulgue amb el pensament únic globalitzat. Si se li persegueix a ella se’ns persegueix als que compartim amb ella aquests objectius.

http://jotambesocmonicaoltra.blogspot.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou feixistes,blaveros i Torquemades

Anònim ha dit...

pues vale