dissabte, 8 de juny del 2013

Dissabte de pilota... debut de Coeter a la Lliga de Raspall

Coeter II, jugant-la durant la final del I Masters Raspall.

Este dissabte es presenta intens per als amants de la pilota valenciana professional, ja que hi partida de la Lliga de raspall a La Llosa de Ranes, amb el debut de Paco Luis COETER II.  A més també es juga la final de ronda de la Copa Diputació de València a Pedreguer. Ambdues cites començaran a les 18.30 hores.

La partida destacada del dia és la de la Lliga de raspall a La Llosa de Ranes, amb el debut de dos equips més de la graella: Punxa i Coeter II contra Moltó, Canari i Sidahmed, la primera prova de foc per a l’única parella en competició, que compta amb el número ú dels punters i recent guanyador del Masters Generalitat, el simater Coeter II. 

Al trinquet de Pedreguer es disputa la final de la tercera ronda de la Copa Diputació de València, en la que s’enfronten Soro III i Santi (Massamagrell) a Cervera, Raúl i Carlos (Vinalesa). Són, actualment, els dos primers de la classificació general de la Copa i, per tant, els equips més en forma. El vigent campió individual i del Circuit Bancaixa, Soro III, acara un nou repte, enfrontar-se a un trio den ratxa, amb la tranquilitat que li atorguen els 17 punts i la classifació per a les semifinals absolutes a la butxaca.
En la partida de Pedreguer hi ha, a més, quatre punts en joc que serien trascendentals per consolidar les possibilitats del trio de Vinalesa, que afrontaria la quarta i última ronda amb molta més calma en cas de victoria a Pedreguer.