divendres, 14 de juny del 2013

Lliga de Raspall 2013, cap de setmana d´estrenes

Moncho es llença a terra per jugar una pilota durant una partida de la passada Lliga de raspall. Foto: Frediesport.
La Lliga de raspall - Trofeu Diputació de València viurà este cap de setmana les estrenes dels dos equips que encara no havien debutat en competició, i que s’enfrontaran l’un contra l’altre diumenge al trinquet de Xeraco el diumenge a les 11.30 hores. Es tracta dels trios de Ricard, Alberto i Miravalles, i de Josep, Dorín i Leandro III. 

Abans, el dissabte, s’espera la partida que es disputarà a Bellreguard, i que enfrontarà Moncho, Sanchis i Sagasta contra Moltó, Canari i Sidahmed. Són dos equips que han caigut derrotats en les seues primeres partides. El de Moltó va caure en l’estrena de la Lliga a Castelló de Rugat contra Pepe, Moro i Xoto 25-10. Moncho, per la seua banda, va perdre contra Punxa i Coeter II a La Llosa 25-5.

Els tres punts que es posaran en joc són, per tant, vitals per a les dues formacions, a les que una nova derrota deixaria molt lluny de les quatre primeres places de la classificació que donen accés a les semifinals.

Quant a la partida de Xeraco, debuta en la Lliga un dels escaleters novells, Ricard. El de Villanueva de Castellón ve de guanyar dimecres a Guadassuar, amb Dorín, contra Pepe i Miravalles. No té un debut fàcil el jove rest, ja que davant es presenta un equip en què dos dels tres pilotaris, Josep i Dorín, son naturals de Xeraco i s’han criat esportivament en el seu trinquet.
 
Copa Diputació de València. En el món de l’escala i corda, l’actualitat passa per la doble jornada de la Copa Diputació de València que tindrà lloc este divendres. A Llíria (18.30 hores), els líders, Soro III i Santi (Massamagrell) s’enfronten als cuers, Fageca, Pere i Héctor (Pedreguer). L’única alternativa dels de Fageca és guanyar i sumar tots els punts d’esta quarta ronda si volen abastir els quatre primers llocs de la classificació, mentre que Soro III afronta la partida amb la tranquil·litat de saber semifinalista absolut.

I al trinquet de Genovés, a partir de les 19.00 hores, Cervera, Raúl i Carlos (Vinalesa) s’enfrontaran a Pablo, Félix i Tomàs II (Murla) amb la seguretat de que el vencedor acabarà el divendres classificat per a les semifinals i la lluita definitiva pel títol.