dimarts, 11 de juny del 2013

Xavi Alberola víctima també dels acomiadaments a Canal 9. Atac a la Pilota Valenciana



Emotives paraules de Xavi Alberola en el seu acomiadament, i també amb un Paco Nadal emocionat i contenint les llàgrimes.

El periodista de La Vall, i afincat a Simat, Xavi Alberola, que ha retransmès els partits de pilota durant més de vint anys, és un dels més de mil treballadors despatxats arran de l'ERO a Ràdio Televisió Valenciana. En l'última retransmissió esportiva, ha aprofitat els darrers minuts per acomiadar-se dels espectadors i companys i per denunciar 'la ruïna i el desficaci' de l'ERO. Un comiat emotiu i contundent abans de deixar el micròfon.
Justament aquesta setmana, el Tribunal Suprem ha resolt la qüestió de competència sobre les demandes contra l'ERO de RTVV en favor del Tribunal Superior de Justícia valencià. Prèviament, l'Audiència Nacional espanyola s'hi havia declarat incompetent, perquè considerava provat que els acomiadaments concernien exclusivament els centres de RTVV al País Valencià. L'audiència espanyola va deixar a mans del Suprem la decisió sobre quin era l'òrgan competent. Segons la resolució feta pública dijous, la causa torna al TSJ valencià, que ja va admetre a tràmit la demanda i va fixar una data d'obertura de judici el novembre passat.
Per a nosaltres, és un dia molt trist, ja que la Pilota Valenciana també perd i molt, amb "l´assassinat" polític que RTVV (el PP Valencià) està fent al nostre Esport Nacional.
Des de La Cotorra de Simat, tot el nostre suport a Xavi, i agraïnt-li la seua tasca de col·laborador habitual nostre i al Grup de Facebook "PARLEM DE PILOTA".
Endavant i molta sort!