dimarts, 20 d’abril del 2010

Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!



El BLOC de Simat, no porta ni 4 dies al capdavant del govern de l´Ajuntament, i ja és víctima del foc a discreció EU/ARC IRIS

Atacs a l´actual Alcaldessa, espionatge a la xarxa facebook al Regidor de Cultura, invencions i altres despropòsits més, que ixen a diari d´un dels despatxos que té el PSOE a València, financiat amb diners públics.

Ha començat la mascletà per a la campanya electoral de l´any que ve, i EU/ARC IRIS ja sap d´on "catar", siga de la forma que siga.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un lector dels mitjans digitals. He llegit molts articles, comentaris i notes de premsa sobre el govern de Simat, format pel PSOE, BLOC i ERPV. He llegit al blog d'Esquerra Unida-Arc Iris tota la vomitera,malícia, enveja, desficacis, atacs personals als seus components i fins i tot a familiars,... i tot allò que hom puga imaginar, fins i tot autoritzant anònims que els escriuen ells mateixos. A més a més, sé de bona tinta que els atacs continuaran disparant-se contra el BLOC i ERPV. Però sabeu per què al PSOE no el tocaran? El PSOE de Simat ja va fer les gestions a València perquè qui duu la web és l'assessor d'una diputada socialista. Qui paga mana, està clar. I per això, l'assessor i únic membre d'Arc Iris, no dirà ni pruna del PSOE, faltaria més. Però de la resta de grups, a mentir, a insultar, a dir barbaritats contra ells, contra els grups municipals, contra tots excepte PSOE i PP.

Sr. assessor , deixe en pau a la gent que vol que Simat progresse, deixe-los treballar i acabe ja amb els insults personals. En política les desqualificacions personals són feixistades. Per cert, deplorable l'actuació del regidor d'EU. Ni una sola paraula contra el PP. Passa igual que a Tavernes. Sembla que PP i EU van agafats de la mà. A Benifairó està més clar, formen equip de govern. Tanta tírria contra el BLOC? A Benifairó BLOC, PP i EU formen equip de govern. No entenc res, més bé, no els entenc ni ho pretenc. Per a mi, les seues actuacions i desqualificacions els desautoritzen.
Un simater.

Anònim ha dit...

Sabeu qui fa tot això? Si vegeu un home pelat amb un carro i un gos, no dubteu, és ell!!! També el podeu vore-lo prou sovint jugant amb adolescents, la seva edad mental, clar!!! Gerardoooooooooooooooo

Anònim ha dit...

trigos=frikis