diumenge, 9 de setembre del 2012

MEMBRES DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DEL GMVALLDIGNA NETEGEN EL MIRADOR DE LA MEDITERRÀNIA.



Els membres de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna, han estat netejant el Mirador de la Mediterrània este cap de setmana, desprès de les pluges que han caigut durant el passat dia 30 d’agost. Els voluntaris ja es queixaren a l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna, durant el mes d’agost de la falta de neteja d’este lloc, que durant els mesos de estiu es molt visitant tant pels turistes que es visiten durant l’època estival, com pels veïns d’esta població.

El membres del Voluntariat Ambiental del GMValldigna netejaren la zona, ja que estava inundada d’aigua degut a les fortes puges caigudes, fent impossible el poder utilitzar alguns dels bancs del mirador.

També cal recordar, que els membres del Voluntariat Ambiental durant les tasques de vigilància dels mesos de juliol i agost, s’han detectat diversos abocaments de deixalles i fem en diferents zones de la Valldigna. De tot això s’ha anat informant als diferents  l’ajuntament, per que es fera càrrec de la seua neteja .

Des del Grup Muntanya Valldigna demanem a les administracions corresponents que actuen i fiquen les mesures necessàries per a preservar els nostres paratges i les muntanyes netes, a l'hora que s’intensifiquen la vigilància ambiental per a denunciar a les persones que fan mal al nostre territori.

Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA