dimecres, 24 d’abril del 2013

Joan Baldoví (COMPROMÍS) es "despulla" en defensa dels anti-desnonaments, s´enfronta a Rajoy.



El diputat de Compromís-Equo, Joan Baldoví,  s'ha desvestit parcialment en el Congrés dels Diputats per a protestar contra la llei anti-desnonaments de la càmera, sobre la qual el Partit Popular va fer pesar la seua majoria absoluta fins a desdibuixar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

"Ha desvestit impúdicament la iniciativa popular", va denunciar Baldoví, vestit inicialment amb vestit, mentre es llevava la jaqueta. "Han triat de quin costat estan, dels poderosos", segons ell. "Es posen taps en les orelles per a no escoltar" a la gent que pateix, segons el diputat per València. "La seua opció és una, els bancs, els diners", va clamar. No obstant açò, Baldoví va escollir quan va despullar "la seua consciència" en entrar en la càmera posar-se al costat de les persones que "lluiten pel sagrat dret a un sostre" i "no són terroristes, no són nazis", va advertir.

Mentre s'anava llevant peces com la jaqueta, la corbata i part de la camisa, fins a deixar veure una samarreta roja en suport als activistes antidesnonaments, els murmuris creixien i Rajoy assistia atònit a l'escena.

El president del Congrés, Jesús Posada, va amenaçar fins i tot amb llevar-li la paraula.

En la seua resposta, Rajoy no va fer esment al strip-tease improvisat, i li va advertir que el diputat valencià "no té el monopoli" de la representació popular, perquè els ciutadans van votar "el 20 de novembre de 2011" i van escollir al PP.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quan vos parega pareu de fer el moniato.entre camisetes i strip tease...politica poca.demagogos no sou poc .que vos compre qui no vos conega

Anònim ha dit...

supose que sabras dir-me el nom d'algun diputat valencià del pp. psoe, EUPV o alguna propisicio o intervenció que hagen tingut al congres, esta moniatà fa que amb sols un diputat estiguen en tots els telediaris. a mes de raó has de tindre repercussió.

Anònim ha dit...

sera que els altres diputats no han fet ni dit res.l unic q vos interessa als bloquerets es fer se vore.aixo si,propostes ni una.jo no dic moniata com el priner comentari,jo dire ridicul

Anònim ha dit...

bloqueret? estas bonico, no m´has entes, dic que sense accions mediatiques no coneixeriem a Ada Colau o a Juan lopez de uralde. les camisetes de monica oltra fan que la gent la busque a youtube i l´escolte. despres cadascu votara a qui voldra.

Anònim ha dit...

No pasa res, ara en ve el BOLLO que li hem regalat la cosiva i ens salvara, igual que a benifairo que li han regalat mig almacent, pues açi tambe, bueno no se que pasa que mentre el altres almacens tenen d'anarsen juant als treballadors fora d'aci, i garcies que sen du als treballadors conforme están les coses, el boolo no para de fer coses per açi a qui li pagara els favors, junt a blasco