dijous, 20 de juny del 2013

Nova victòria de Coeter II a la Lliga de Raspall.




Ahir, com cada dimecres, es varen disputar dos partides de pilota al trinquet municipal de Castelló de Rugat, gestionat per A MÀ PILOTA. Al cartell d’aquest dimecres hi havia una mescla de joventut i ganes de progressar amb veterania i maestria al raspall.
 

La primera partida estava formada per Pablo (Barxeta) i Martin (Palomar) front a Pau (Pedreguer) i Hector (Xeraco). Aquests joves jugadors formen part del CESPIVA (Centre d’especialització de pilota valenciana). Encara que es va notar la seua falta de rodatge en partides de primer nivell, degut a alguns errors no forçats, ja podem començar a veure en ells bones maneres per a pegar-li a la pilota. 

El resultat va ser una partida molt igualada, 25 a 20 per a l’equip de Pablo i Martin, i que va agradar al públic assistent. Continuarem apostant per aquests joves valors a les partides dels dimecres de Castelló de Rugat.
 

La segon partida corresponia a la Lliga de Raspall-Trofeu Diputació de València. S’enfrontaven els equips de Punxa (Piles) i Coeter (Simat) front a Josep (Xeraco), Dorin (Xeraco) i Leandro (Aielo de Malferit). Es notava que els dos equips es jugaven molt amb aquesta partida que suposava la segon aparició per a ells a la Lliga. La parella va guanyar i convèncer a la seua primera partida i el trio va perdre la seua primera partida, però va deixar un bon sabor de boca. Els aficionats ho tenien clar des de primer hora, donaven com a clar favorit a la parella i així va ser. El trio es va avançar al marcador però no va poder aguantar quan Punxa i Coeter es varen posar a to. El resultat final va ser 25 a 5 i la parella deixa molt clar que és un equip aspirant al títol en aquesta lliga.

Informa: "A mà Pilota"