dimarts, 4 d’agost del 2015

BONES FESTES, SIMATERS!!!







Per primera vegada en la història, hui  no començaran les festes simateres, i no ho faran perque l'anterior alcalde va decidir unilateralment i sense consultar  canviar la data d'unes festes que des de que es té constància han començat el 4 d'agost. I així continuarà sent almenys en esta legislatura ja que l'actual equip de govern ha decidit continuar amb les tradicionals dates en el futur.

Per primera vegada en la història cap regidor de l'ajuntament presidirà les processons simateres, ho podran fer, com no podia ser d'altra manera, a titol individual com qualsevol ciutadà.

I per primera vegada la discussió entre partidaris i detractors dels espectacles amb bous està al cap del carrer, per primera vegada un alcalde es declara antitaurí i proposa un referèndum perquè els simaters decidisquen si volen continuar divertint-se de manera “vexatòria per als animals, encara que no se'ls maltracte físicament al nostre poble”o volen altres alternatives lúdiques.

I el que es refereix a la programació que va deixar preparada l'anterior govern local, res que destacar, continuem amb la fórmula tradicional de bous, espectacle infantil vespertí i verbena fins la matinada.

Vos deixem la programació de festes esperant que gaudiu de tots i cadascun dels actes que s'han preparat.