dijous, 4 d’agost del 2016

BONES FESTES, Sarbatori fericite




Simateres i simaters ja estem en festes!!!!!!
Després d'un any d'especulacions i bulos sobre el model de festes que anàvem a tindre ens hem trobat en que tenim les mateixes festes de tota la vida basada en el model de bous i verbena.

 La cotorra ha sabut que   COMPROMIS  insta a l'alcalde a convocar el referèndum que va prometre el mes aviat posssible i vol deixar clar que són partidaris de fer una consulta ciutadana no sols de si l'ajuntament ha de pagar o no els bous sino que també de la data de de les festes i del model que volem, Dia de sopar de quintos, festivals de música, xarangues..... I que el resultat serà respectat per l'equip de govern

Enguany com era d'esperar no s'ha fet el dia de l'aigua per perservar el cabdal de l'aigua del manatial i s'ha hagut de canviar per la festa de l'espuma canvi que aplaudim per fer un ús més racional de l'aigua.


Enguany s'ha canviat la  ramaderia que subministra les vaquetes ja que dels pressupostos presentats era la que millor tractava el animals: corrals mes amplis, s'emporten a migdia les vaques i no han de suportar l'elevada temperatura i a mes és molt més barata que l'anterior ramaderia.

Ens conten també que  els bulos que anaven circulant sobre horaris de tancament de locals i neteja de carrers són infundats i tot continuarà com sempre. Podrem doncs vetlar fins la matinada i tornar amb el sol fora a casa.


Bones festes simateres!!!!

4 comentaris:

Vicent Company i Sancho ha dit...

i quedarem com Camot???? Bones festes simaters! Bones festes Cotorra!

Jo ha dit...

Com sempre!? Mai s'ha acabat la revetla a les sis. Tenint en compte que la processó és la que marca l'horari de sopar, la gent s'assenta a taula al voltat de les 11. L'acumulació de sopadors fa que els bars no puguen acabar de servir fins la 1, per després fer-te el cafè i alguna copa. Tot això pot representar que arribes a la revetla al voltant de les 3, just quan comença el descans. Si a les 6 s'acaba, és normal que el personal es quede amb gana de més, tenint en compte que no és un dia normal. Són les festes del poble, esperades durant tot l'any per joves i no tan joves.
Això pot repercutir amb la fugida de molts cap a llocs on seguisca la festa, amb el conseqüent perill que açò representa.

Anònim ha dit...

Ara la culpa de la verbena la te la processó. Ole tus huev....Yo creia que la tenia Franco. A la una que escomensa la verbena la gent ya ha sopat, i la culpa dels bars per agafar mes gent de la que poden, i per eixe motiu molts sopen a la porta de cassa. La gent mes jove, siga la una, siguen les sis no va a la verbena, i cuant vullgues comprovar pega una miraeta.

Anònim ha dit...

Desde fa uns anys que vaig acabar de sopar a les tres del matí en un bar, ya no he tornat a sopar en festes en cap de bar. Ara sopem a la porta de casa, mes bon preu, bon servici i tots a sopar a l'hora. I cuant la verbena es possa en marxa ya portem dos cubates.