dijous, 3 de març del 2011

Els Socialistes de Simat aproven per unanimitat la Llista Electoral 2011.


David Mogort, Candidat a l´Alcaldia de Simat (PSPV-PSOE)

L´Agrupació local dels Socialistes Simaters, ha aprovat esta vesprada per unanimitat la llista electoral per a les eleccions locals del pròxim 22 de maig. La llista que encapçala David Mogort, presenta una renovada i nodrida incorporació de gent al projecte SIMAT 2011.

En la seua majoria, la gent que forma la llista dels Socialistes Simaters, són gent que desinteressadament s´incorpora per primera vegada a un projecte de treball per al seu poble, a més, existeix una diversificació d´edat i equilibri entre homes i dones de la mateixa llista.

Els nostres candidats;

1. David Mogort

2. Alvaro Almiñana

3. Yolanda Navarro

4. Lara Alvarez

5. Diana Almiñana

6. Luis Ferrando

7. Estefania Gregori

8. Jose Luis Brines

9. Jose Vicente Guinart

10. Adela Istine

11. Marcelí Almiñana

———-

12. Rafael Borras

13. Angel Pintado

El nostre candidat, David Mogort, junt al seu equip, es troben en plena confecció del projecte SIMAT 2011, i al mateix temps fa una crida a tota veïna o veí a participar de la confecció del mateix, aportant tot allò que crega puga ser interessant pel bé i el futur del nostre poble.

Els Socialistes de Simat, mantindrem periòdicament informada a tota la població de les nostres activitats, tant als mitjans de comunicació digitals, com també si qualsevol veí es dirigeix a membres de la nostra agrupació, perquè entre tots sumem, i entre tots farem de Simat el poble que desitgem.

Remès per Socialistes de Simat