dimarts, 28 de maig del 2013

Amb el suport del PP de Simat, a pagar també els tràmits del Registre Civil i Jutjat de Pau!!!


El PP de Simat amb la seua majoria absoluta va tombar ahir al Plenari de Maig, una moció dels Socialistes de Simat on es defenia la continuïtat del Servei Públic que es presta per part de tots els Ajuntaments als Registres Civils i Jutjats de Pau.

Un esborrany del Ministeri de Justícia deixa a la clara quina és la voluntarietat de "servei públic" del PP, que passa per privatitzar tot allò que es meneja.

A partir d´ara, qualsevol tràmit que ha vingut realitzant-se als Ajuntaments per part del Registre Civil o Jutjat de Pau des de la instauració de la democràcia a l´Estat Espanyol, haurà de fer-se fora de l´Ajuntament, no es sap ben bé si a la Notaria de Simat, o més greu encara tenint que anar a Gandia, Sueca o Alzira.

Evidentment de tots es sabut que les notaries i registradors civils i de la propietat no es caracteritzen per lo barat del cost dels tràmits.

És a dir, a pagar ara, el poble! ...i no pocs diners.

Ens alegrem que tot i com estan les coses, sembla que hi ha part de gent a Simat que va sobrada de diners i està a favor d´esta privatització, com ara els Regidors del PP de Simat que s´han mostrat a favor de la mencionada privatització.

Este és el que alguns van nomenar el Alcalde de més esquerres que ha tingut Simat?