dissabte, 25 de maig del 2013

"Coses del PP": com comprar a una trànsfuga i muntar una obra de teatre per tombar un govern d´esquerres.

Comparativa de l'IBI des de la revisió cadastral. Clica damunt per agrandir.


Fa dies que escoltem afirmacions sense aportar cap dada que el govern actual ha pujat molt l’IBI. La realitat està molt lluny i més bé és tot el contrari: el govern actual està incrementant l’IBI per davall del PP. I nosaltres si que aportem dades. 

A la comparativa ho podeu vore: partim de quatre carrers, a la platja i al poble, dels sectors més representatius i hi indiquem el que s’ha pagat d’IBI des què es va fer la revisió cadastral. En color blau els anys que el PP ha cobrat l’IBI (2007-2010 i de roig quan ha cobrat el govern actual (2011-2013). S’hi indica el percentatge de pujada entre any i any arredonits els decimals a la unitat: per davall si era inferior al 0’5% i a l’alça si era superior al 0’5. 

Us reclamem la vostra atenció a les gran pujades del percentatge de l’IBI fet pel PP, vora el 20%, entre el 2007 i el 2008 i entre el 2009 i el 2010. Demostren un gran afany recaptador i els veïns pagaven els desajustos dels pressupostos i la seua mala gestió. Com que no en tenien prou gastant els diners del canon de l’aigua potable de les pròximes corporacions van tirar mà de l’IBI. 

Les conclusions estan clares: En la platja el PP va pujar un 67% l’IBI en quatre anys, mentre el govern actual només l’ha pujat un 31% en tres anys. En el poble, el PP va pujar l’IBI un 42% en quatre anys i el govern actual només ha pujat un 26% en tres anys. 

Nosaltres aportem dades. El PP no aporta cap dada i damunt diu falsedats en la pujada de l’IBI.

NOTA: Dades veridiques de l’IBI pagats per habitatges dels carrers que s’indiquen. S’han omitit, per raons òbvies el número dels habitatges.