dijous, 23 de maig del 2013

Demà 24 de maig concentració de rebuig al transfuguisme i a la moció de censura

 El passat divendres 17 de maig el PP de Tavernes de la Valldigna juntament amb la regidora trànsfuga d’EUPV Karina Vercher, presentaren una moció de censura a l’Ajuntament de Tavernes. Des què la notícia va transcendir, els veïns de Tavernes es varen mobilitzar per donar suport a l’equip de govern i s’organitzà una concentració espontània  la mateixa vesprada a la Plaça Major.
 
Des d’aquest moment, el PSPV, Compromís-BLOC i EUPV, les tres formacions implicades en el pacte de progrés  que derivà en l’actual govern municipal, hem estat treballant conjuntament per donar a conèixer les vertaderes condicions en què s’ha produït aquesta esperpèntica situació.
 
Així, després del recolzament mostrat durant tots aquests dies a les tres formacions per part de la ciutadania, hem decidit ser nosaltres qui convoquem a tots els veïns i veïnes per a aquest divendres 24 de maig a les 20:00 a la Plaça Major, per donar el nostre suport al govern municipal i expressar el nostre rebuig a la moció de censura així com al transfuguisme. 
-