dimecres, 29 de maig del 2013

El "gili#*lles" de la setmana: Alberto Pina


Este subjecte, es mereixedor del títol que tants anys ha dedicat la revista de crítica satírica "El Jueves", "El Gilipollas de la Semana".

Alberto Pina, "analista político" segons el Canal Tele7 Safor i amb interessos comuns amb l´Alcalde del PP Arturo Torró, a més de ser també la mascota del propi Torró.

I per què li otorguem semejant honor de ser "El gili..lles" de la setmana?
Per l´esperpèntica actuació d´este al programa La Cafetera Express de divendres, amb la connivència de Manolo Vidal, que serà elegit Alcalde este matí a les 12.00h (si és que finalment es pot celebrar el Plenari) després de pactar amb La Trànsfuga de La Vall, Karina Vercher.

Hem tingut que sentir per la boca d´este "pardalet" insults a l´Alcalde de Tavernes Jordi Juan, com ara dictador, lladre, feixista...  i tot açò ho dirigix a un govern progressista, socialista i d´esquerres, el govern més obert i transparent que ha tingut La Vall en més de 30 anys...

El govern de Jordi Juan ha tingut que aguantar de tot els darrers dies, com ara el bombardeig dels mitjans de comunicació de pandereta del PP, incitant a tot tipus de violència, i ara són ells qui demanen calma...