dilluns, 13 de maig del 2013

Tavernes: Es confirma la destitució de la regidora no adscrita Karina Vercher.



Info de La Veu de la Valldigna:

L'Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat dels regidors Victor Borràs, Carmen Canet, Vanesa Martí, Llum Sansaloni i Josep Llácer, ha donat a conéixer la decisió presa pel govern de Tavernes de cessar a Karina Vercher com a membre del govern en el transcurs d'una roda de premsa celebrada aquest matí.

Jordi manifestava primerament que no havia estat una decisió fàcil, i que hauria d'haver estat la regidora qui hauria d'haver dimitit per les discrepàncies que té amb el govern, i que són al final les que han dut a prendre aquesta decisió.

Jordi Juan ha remarcat la voluntat des del primer moment d'arreglar la situació i confessava que al llarg de la setmana passada havia parlat amb la senyora Karina Vercher, li havia explicat les coses del pressupost que ella no entenia "encara que pensem que el moment adequat era a les reunions convocades. Hem intentat que la calma que havíem tingut en l'acció de govern fins ara continuara mantenint-se. Nosaltres no ens hem tancat en banda, i això s'ha de saber, que el govern ha intentat arreglar la situació".

Jordi Juan assenyalava que el pas de cessar-la ha vingut obligat per la seua negativa d'acceptar les polítiques d'este ajuntament, i d'acceptar el pressupost. "No podem permetre que el bon treball d'un equip de govern i els diferents departaments de l'ajuntament estiguen condicionats per una sola persona, només per una sola persona. Això no és coherent i per tant sempre hem sigut fidels als nostres principis".

L'alcalde considerava que d'haver canviat les coses se'ls podria haver dit allò dels germans Marx: "estos són mis principios, si no le gustan tengo otros". Nosaltres no hem vingut a governar d'eixa manera, no és la nostra manera de ser i per tant mai ho anem a fer".
Segons afirmava, l'opció més fàcil per al govern municipal hauria estat cedir i donar o consignar tot els que la regidora demanava, però el govern, indicava, preferia i apostava fermament per la coherència, fer la feina i ser fidels als seus principis i no anant a lo fàcil, sinó a allò que és coherent i beneficia a Tavernes i no actuar en benefici d'una única persona.

"No hi ha cap trencament entre les forces progressistes d'aquest municipi. L'enteniment entre el Bloc-Compromís, el Partit Socialista, i Esquerra Unida és perfecte, hi ha molta sintonia, creiem que estem posant trellat a este ajuntament i a este municipi s'estan mantenint, i inclús millorant molt dignament els serveis públics i municipals, i per tant no hi ha cap trencament entre estes tres forces polítiques que feren un pacte per a governar la ciutat de Tavernes, i per a canviar les males dinàmiques que havia portat a l'ajuntament el Partit Popular. Només hi ha el trencament unilateral per part d'una persona" era l'aclariment ara en pla polític que feia l'alcalde .

Per últim Jordi Joan afirmava que el govern és concient, davant la situació actual, que va a ser un govern en minoria, però afegia que "volem llençar un missatge d'optimisme: seguim tenint la mateixa il·lusió de treballar per Tavernes. Tenim la mateixa força de millorar Tavernes, i ací ens té tota la població al seu costat per a fer que Tavernes camine en davant. Estem en minoria, però podem governar encara que amb alguna dificultat, i anem a seguir millorant els serveis públics, els serveis municipals, i anem a millorar la població i com he dit, amb més energia, amb més il·lusió i amb més força".