dijous, 2 de maig del 2013

CANVI DE PRIORITATS: LES PERSONES PRIMER

Francesc-Romeu-Biografía-300x100
FRANCESC ROMEU
Sotssecretari del PSPV

El dijous passat es van anunciar dues xifres: el nombre d’aturats i els beneficis dels bancs.
Quan el Govern diu “anem per bon camí” s’està dirigint, sens dubte, a les cúpules bancàries que li exigeixen beneficis, les seues prioritats són evidents.
6.202.700 persones en atur, amb quasi dos milions de famílies amb tots els seus membres en desocupació són les dades de la primera notícia. 213 milions de beneficis de BFA-Bankia des de la seua nacionalització, solament en el primer trimestre, és la xifra del gran èxit de les polítiques del PP.
El govern destina zero euros per a rescatar a les persones, Rajoy demana a la ciutadania paciència sense engegar ni una sola mesura per a estimular creixement i generar ocupació. Per contra, es van destinar uns 27.000 milions per a sanejar els comptes de Bankia i així obtenir beneficis que van en augment, mesures per a premiar la mala gestió d’aquells que van arruïnar a moltes famílies d’aquest país.
Aquest 1 de maig és necessari exigir el canvi de prioritats. Mesures per a crear ocupació, sense reformes laborals que ataquen els drets dels treballadors i que protegeixen els interessos d’uns pocs. El benestar del nostre país no es pot mesurar pels beneficis bancaris, s’ha de mesurar per la qualitat de vida de les persones que són la força de la nostra societat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu quantes histories ens conten ara els socialistes... si fa 4 dies estaven ells al poder i feien el mateix que el PP!!!

Anònim ha dit...

4 dies?? ací al País Valencià són 18 anys de despropòsit popular,pot ser,que et sente mal que hi haja algú que propose alguna cosa diferent.Jo pense escoltar a tots,i cada vegada més detingudament.Les propostes vinguen d´on vinguen són el que ens té que importar.crec jo...