dimarts, 1 de juny del 2010

I què farà ara el València CF amb els diners?



L´Informatiu.COM

Cinquanta-quatre milions d’euros és el concepte. Tal qual. Fred, gelat, com els càlculs del president del València per quadrar el pressupost. Amb la venda de Villa i Zigic i el dos milions que encara restaven de Moretti, només en queden 5 per arribar als 54 i equilibrar l'exercici d'enguany. Però l’arribada de Silva al Madrid per no menys de 36 milions superarien amb escreix el quadrant. Què farà el València?


De moment haurà d’afanyar-se i moure peça. En un sentit o en un altre. Per una banda en el capítol de reforços. Els davanters urgeixen. No cal desesperar-se, però els abellidors tenen mercat.
Anem per parts. La situació d’Aduriz ja la contàvem ahir. Però podem posar-ne un afegit. Fonts pròximes al futbolista han confirmat a l’Informatiu que no es massa del gust de la direcció esportiva i del president. I és per això que a últimes hores d’ahir es filtrarà el nom, no sabem si interessadament, del davanter holandés de 34 anys Ruud Van Nistelrooy. Llorente sap que és complicat ara negociar per Aduriz a causa del procés de concurs de creditors. I també Fernando li agraden més altre noms.

Però a més, els vermellons tenen oferiments de quatre milions d’euros que ara per ara l’equip valencianista no està disposat a assumir. El Sevilla és un dels conjunts de la lliga espanyola que pot estar pel mig, tot i que des de la capital andalusa ens ho negaven. “ És un davanter esplèndid, però nosaltres en tenim tres i no està dins de la nostra òrbita”. Balons fora des del conjunt hispalenc.

No acaba de quedar massa clar que amb les vendes el València no haja agilitzat o al menys iniciat les negociacions per Soldado. Un familiar valencià del jugador ens comentava que el futbolista està desitjós per recalar al cap i casal. Però de moment, de forment ni un gra. Res de res. I Ángel Torres, tot i la seu gratitud per èpoques passades, acumula damunt de la seua taula ofertes pel davanter centre del Getafe. El València i Llorente esperen i continuen pentinant el mercat. El que no sabem si el criteri de cerca sempre és en la secció d’oportunitats, que ja se sap, de vegades trobes i d’altres te’n vas en les mans buides.

Silva i el Madrid

Sumats als 49 ja recaptats, pot afegir-se en breu els de la venda de Silva, jugador que a Madrid, i a determinades webs, mitjançant l'agència EFE, veuen en hores estarà a les ordres de Mourinho la temporada pròxima.
Siga com siga, amb vora 90 milions d’euros, si al remat es ven també al canari, Llorente tindrà els mateixos diners que amb la qüestionada ampliació de capital del passat estiu. Queda saber que si amb l’ampliació fa quasi un any es salvà l’entitat, amb estos guanys, què es va fer? A la ment del president no hi ha ara altre objectiu: quadrar i més quadrar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pagar deutes igual que faria l'ajuntament si poguera vendre al Serra i al assessor.

Anònim ha dit...

molt bona! juas juas juas!