dijous, 10 de juny del 2010

Nou taller de l´Agenda 21 hui a la vesprada

Carta remesa per l´Ajuntament de Simat;


Benvolgudes i benvolguts ciutadans/es de Simat de la Valldigna:



Us anunciem que el procés de participació ciutadana en l’elaboració del Pla d’Acció Local de l’Agenda 21 Local de Simat de la Valldigna ha arribat a la seua darrera reunió.

Per aquest motiu pensem que és més important que mai la participació dels ciutadans del municipi. Volem agrair prèviament l’esforç que heu dedicat a l’Agenda 21 tot aquest temps i donar-vos l’enhorabona per ser una ciutadania exemplar.

Us recordem que en aquesta reunió també és molt important la vostra participació. Des de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna seguim fent el màxim esforç per implicar a la ciutadania mitjançant un procés participatiu en què ens cal el suport i la corresponsabilització del conjunt dels agents socials per implementar aquest pla cap a la sostenibilitat local. Esteu convidats a participar en el procés de definició, concreció i temporalització de les accions, per tal que aquest Pla d’Acció Local es concrete amb el màxim consens.

Us convoquem a la sisena i darrera reunió del procés de participació del Pla d’Acció Local de l’Agenda 21, que consistirà en un taller on es definiran les accions de les següents línies estratègiques:

Promoció cultural i educativa.

El taller es realitzarà dijous 10 de juny a les 19:30 al Mercat Municipal.