dimarts, 3 d’abril del 2012

COMPROMÍS, l´alternativa real al PP? La Coalició es reforça principalment per l´enfonsament del PSPV.

El Consell Nacional del BLOC aposta per reforçar i fer créixer la Coalició Compromís.

Els consellers i conselleres nacionals del BLOC s'han reunit este matí a València per aprovar, entre d'altres punts, les bases que donen estabilitat a la Coalició Compromís i que, a més a més, posen en marxa noves ferramentes per a la participació i per a fer de la coalició un instrument al servei de la ciutadania valenciana. 
 
Entre d'altres acords, també s'ha ratificat a la regidora del BLOC de Castelló, Ali Brancal, com a presidenta del Consell Nacional en susbtitució de Joan Baldoví, qui renuncià al càrrec després de la seua elecció com a diputat al Congrés.
 
Enric Morera ha estat el responsable de defensar el document de les bases de Compromís al Consell Nacional del BLOC. Morera ha destacat la importància del pas que es dóna per a enfortir el valencianisme modern, progresssista i ecologista i que fa de Compromís una ferramenta útil, oberta i estable al servei de la ciutadania.
 
Segons ha declarat Morera a les conselleres i consellers nacionals del BLOC, "amb estes normes estan les bases per a conquerir el palau de la Generalitat per als interessos dels ciutadans i ciutadanes del País Valencià, estan les bases per a canviar les formes de fer política tal i com està reclamant la ciutadania".
 
Finalment, les bases de Compromís han estat aprovades amb el suport de més del 97% dels consellers i conselleres nacionals del BLOC i ara la formació nacionalista enceta el seu procés preocongressual, que finalitzarà a finals de setembre amb el Congrés Nacional.