divendres, 7 de desembre de 2012

Repàs al Plenari de Novembre, pels Socialistes de Simat
El 26 de novembre passat celebràrem el Plenari corresponent al mes de novembre.Alguns punts d´interés que ara us expliquem,així com la postura dels SOCIALISTES DE SIMAT respecte als punts del dia.

       
Els primers punts,com sempre eren els d´aprovar l´acta del Plenari anterior (unanimitat),i unes modificacions de crèdits per fer front a la factura de l´enllumenat (entre d´altres coses), pel fet que es necessiten més diners degut a la pujada de la llum i la del I.V.A del Senyor Rajoy.
     
El punt 1.4 parlava de la supressió de la paga extra de Nadal per al personal de l´Ajuntament. Nosaltres estem totalment en contra de la supressió, i més encara quan aquest diners van a invertir-se en pagar crèdit, podent-los posar per al FOMENT D´OCUPACIÓ LOCAL, però es que així,eixos 42000 i pico euros, faràn el forat de la gespa més menut. A costa com sempre del treballador,anirem pagant una crisi que nosaltres ni hem creat ni entenem…i els defraudadors i especuladors, de rosetes.
      
Ens informaren dels pagaments realitzats en el trimestre, de l´adhesió del taxi de Simat per a poder  operar fora (favor) i de la modificació que ens han proposat des de l´escola de canviar el dia 18 de març, que està duplicada la festa, pel 7 de desembre d´enguany (favor).
    
 Sobre signar el conveni de l´SGAE  amb la FVMP,el qual ens descompten el 25 % del deute que tenim amb ells (9000 euros)diguèrem que ens pareixia bé l´acord per pagar menys,però que les formes de negociació amb esta Associació dirigida fins fa poc  per gentola, pressumptament xanxulleros,amb causes pendents i amb un currículum digne de no  fer-los ni cas,ens pareixien de pirates.O siga,vos baixem l´impost un 25 %,val??? Vos pareix bé ¿??…doncs això,negociar un impost??poca serietat i molta mala olor per part de l´SGAE.

     Sobre el pla extraordinari d´ocupació que ha fet l´ajuntament,hem de dir que ens pareix BÉ.Més encara, quan després de tombar-nos la MOCIÓ DE LA CREACIÓ DE LA BRIGADA que presentàrem els SOCIALISTES a l´anterior plenari, veiem que la nostra proposta era BEN BONA, el que el pp va fer, va ser no fer-nos cas, no siga que després d´haver proposat nosaltres al plec de condicions que al camp de gespa treballara gent de Simat, ara també es creara més treball mitjançant algú que no són ells…però és el que hi ha.De moment des de l´oposició del PSPV s´ha creat més ocupació que des de l´equip de govern….AIXÍ DE CLAR.

     Aprovàrem les certificacions de l´obra del camp de futbol.
     Respecte a l´ordenança nova de les taxes de fem, ens abstenirem, la baixada, que s´ha fet a algunes empreses o locals,no és més que simbòlica i totalment insignificant.En canvi,la nostra proposta de que els bancs, siga la superfície que siga paguen més,com els més grans,va ser aprovada i està inclosa en l´ordenança.Així doncs,els bancs de menys de 120 m2,que pagàven 126 euros de fem,ara en pagaràn 292,50.

     Respecte a l´acomiadament de la xica de l´escoleta,ja diguèrem que estàvem totalment en contra.Ara, hem d´anar a juí el 4 de febrer, i vorem com queda l´Ajuntament. MAI,I DIGUEM MAI,S´HAGUERA D´HAVER ARRIBAT A AQUESTA SITUACIÓ. Ara han d´entrar a gener 9 xiquets més a l´escoleta,ens digueren que no van a llogar a ningú.La pregunta és…encara cregueu que l´acomiadament,a part d ´injust,està justificat??? Els temps ho dirà…nosaltres des de primera hora ja diguérem que no va ser una bona decisió.

     Sobre les mocions presentades, hem de dir que les dos nostres entraran al pròxim plenari.
     Hi havia vàries. La del pp demanant l´arc mediterrani, ens va fer gràcia…els aconsellàrem que es posen d´acord i que s´aclarisquen amb Madrid, ja que allí, Cospedal, Aguirre i Rajoy,està més pel corredor central,i Fabra…amb el PAÍS VALENCIÀ  intervingut econòmicament, avui és un ZERO al pp. NO PINTEM RES DE RES. Els SOCIALISTES votàrem a favor per allò de que fa anys que estem demanant el corredor mediterrani, infraestructura bàsica per al desenvolupament de la nostra terra. Per cert, com els números canten, direm que la inversión del pp als pressupostos de 2013 per al corredor mediterrani és……..zero euros i zero cèntims, això.

     Sobre baixar  la factura de la llum als pous de reg, votàrem també a favor i demanàrem que la moció fora extensa als pous d´aigua potable,  l´equip de govern ja duia en el cap el mateix i ho inclogueren d´inmmediat.

     Demanàrem també mitjançant la moció de Compromís que es pague le´xtra de nadal al personal de l´Ajuntament fins que isca el decret llei que la derogava,o siga un mes i 14 dies de paga proporcional…el pp la tombà

     I sobre la moció que deia que els pressupostos de l´estat eren injustos, diguérem amb dades a la mà,que el govern de Rajoy, és molt perjudicial per als valencians. Ens passaran 112,5 euros als habitants de la província de València,127,5 al PAÍS VALENCIÀ, molt per baix dels quasi 470 dels gallecs o dels 600 euros per habitant dels castella-lleonesos. AIXÒ SI QUE ÉS UN ATAC ALS VALENCIANS,  SENYORS DEL PP,però hi ha més,amb el Sr. ZAPATERO, que tant i tant vareu maxacar,les dades són més eloqüents encara. Mentre Aznar donà 950 milions d´euros als valencians de mitjana en els anys que va manar, Zapatero en va donar una mitjana de 1729 milions. I ara Rajoy en dona 654, a “SUS AMIGOS,LOS VALENCIANS”.Com podeu vore, aquells que han discriminat des de sempre als valencians són ells, són el pp…i els números están ahí.

     La moció d´Eu sobre la mobilitat justa i sostenible la votàrem a favor.

     Per tancar,dir-vos que enguany, i després de la passada i vergonyosa Nit de Cap d´Any de l´any passat,,podrem anar a les campanades al Monestir.
SALUT
Socialistes-simat.com