dimecres, 9 de gener del 2013

Comunicat de premsa dels Socialistes de Simat.

Comunicat de Premsa
Simat de la Valldigna, 8 de gener del 2013

“El Govern del PP de Simat es queda a fosques i ens deixa sense llum”

Els Socialistes de Simat volem denunciar l´actuació del Govern local del PP amb el canvi d´enllumenat que s´està portant a terme per tota la nostra població, amb la consegüent despesa pública que va a generar i continuar endeutant les arques municipals.

El Senyor Alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, sembla que està pagant-li favors al President de la Diputació, D. Alfonso Rus, si no, no entenem perquè el PP de Simat està realitzant esta actuació on la majoria de pobles (amb Alcaldes del PP inclosos) ho han rebutjat per presentar moltes incidències.

Nosaltres com a Socialistes, som els primers que defensem l´estalvi en el consum elèctric i també la lluita contra  la contaminació lumínica, però Simat no necessita canviar l´enllumenat públic per baixar el consum elèctric, el consum s´abaixa baixant la potència de les lluminàries que ja disposem des de fa anys.

A més a més, la decisió del Govern del PP i el Sr. Alcalde d´endeutar-nos més amb el canvi de l´enllumenat s´ha fet d´un colp de puny a la taula, sense estudis previs d´estalvis energètics i de contaminació lumínica.

Es per això, que al pròxim Plenari Municipal li presentarem al Sr. Alcalde les següents qüestions:

+ En què s´ha basat per prendre esta decisió?
+ Quins estudis previs s´han fet?
+ On està l´informe dels tècnics municipals aconsellant el canvi?
+ De quina partida dels pressupostos es pagarà el 33% del total de la intervenció que li pertoca a l´Ajuntament?

És ja molta coincidència que l´empresa adjudicada per a realitzar el canvi i la venda del nou enllumenat siga de Xàtiva (la ciutat d´on és Alcalde el Sr. Rus), i que els preus de l´enllumenat són, si més no, absolutament desorbitats.

No cal dir també, l´incomoditat que està suposant per a tots els veïns i veïnes de Simat perquè el nou enllumenat no servix per l´altura de les nostres faroles, que fa que la visibilitat a peu de carrer siga pràcticament 0, amb el consegüent perill que suposa això per als conductors i vianants.

Els Socialistes de Simat, seguim amb la nostra tasca de fiscalització de les actuacions del Govern del PP de Simat, i ara no corren temps per realitzar despeses innecessàries que van engrossant l´endeutament del nostre Ajuntament, i per tant, l´endeutament de tota la nostra població.

Grup Municipal dels Socialistes de Simat
PSPV – PSOE

1 comentari:

Anònim ha dit...

SOC UNA VEÏNA QUE ESTA MOLT CALENTA AMB EL NOU LLUMENAT PERQUÈ NO CREC QUE FORA PRIORITARI I A BANDA PER ALS FANALS QUE TENIM TAN ALTS NO FA LLUM. TINC QUE ESPERAR A LA MEUA FILLA LES NITS QUE TORNA A LES 11 PERQUÈ HEM DONA POR I A MÉS A MÉS ELS CONDUCTORS NO TENEN VISIBILTAT FINS QUE ELS VIANANTS ESTAN DAMUNT. ES QUE L´ALCALDE NO VIU EN ESTE POBLE? O ES QUE LI DEU ALGUN FAVOR A ALGÚ? QUE DEIXE JA LES LLUMETES!!