dimarts, 8 de gener del 2013

Simat es queda a fosques!

Av. de la Valldigna

Els SOCIALISTES DE SIMAT,ja anem des de l´estiu,seguint aquesta  proposta arreu del País Valencià,als pobles i a La Diputació, i ara arriba ací al nostre poble,i veiem el resultat…SIMAT ESTÀ FOSC,Simat no necessita canviar les perilles per baixar el consum de l´enllumenat sense haver fet de bestreta un estudi d´estalivi energètic i luminotècnic.,Simat necessita altres coses,com per exemple,baixar la potencia de les faroles sense tindre que canviar perilles  a preu d´or.

Al proper plenari,li preguntarem a l´alcalde:
-Per què ha pres esta decissió???
-Li fa falta a Simat???
-Hi ha algún estudi luminotècnic al respecte d´esta actuació??
-l´enginyer tècnic municipal ha opinat al respecte??
-La seua opinió ha sigut favorable???.
-Per què hem comprar les perilletes a una empresa més cara INELCOM,que  altres  en el mateix producte EL CORTE INGLES??? Com a anécdota direm que inelcom és de Xàtiva…i que el producte és d´una quaitat molt dolenta.
-A molts municipis (inclosos del pp) s´ha tirat enrerre esta subvenció per dificultosa,dolenta,de dubtosa transparència,sense plans  energètics etc…per  què a Simat es tira endavant???
-Si hem demanat el màxim de la subvenció (48000 euros per a municipis de 1000  a 5000 habitants),i hem de pagar el 33 % segons el B.O.P,on están eixos diners en els pressupostos???

La resposta és que no están,ho deurem a càrrec dels PPOS de l´any que ve,que és la proposta de Rus,tú tranquil…ja m´ho pagaràs homee..O siga que a l´any que ve,menys inversió en millorar altres coses per tancar-li ara l´ullet a l´amic Rus.

Com veieu,ací hi ha tela que tallar,i al nostre parer,el p p s´ha equivocat de totes totes.
ELS SOCIALISTES,CONTINUAREM FENT OPOSICIÓ,CONSTRUCTIVA,PERÒ A L´AGUAÏT DELS DESFICACIS QUE ES FACEN,I AQUEST ÉS UN DESFICACI I GRAN,I L´HEM DE DENUNCIAR.

Tenim moltes més dades d´aquesta actuació,com us hem dit,ho duem endavant des de l´estiu,i estem assabentats de tot el que està passant.

Demanarem explicacions,i esperem ens siguen contestades i argumentades.

Com sempre,us seguirem informant.
No dubteu a entrar a la nostra web o al facebook I enviar-nos les vostres propostes o preocupacions.Estem per ajudar-vos I denenuciar tot allò que no siga just.Us esperem.


SALUT