dissabte, 9 de febrer del 2013

L´Ajuntament de Simat reconeix l´acomiadament improcedent de la mestra de l´Escoleta Municipal. BLOC COMPROMÍS SIMAT




BLOC-Compromís Simat ha fet pública una nota a xarxes socials on diu que L´Ajuntament de Simat reconeix l´acomiadament improcedent de la mestra de l´Escoleta Municipal, ara fa ja uns mesos.

"L´ajuntament de Simat, reconeix un acomiadament improcedent de la treballadora de l´escoleta que va acomiadar el passat més de juliol i li demana a esta no anar a judici a canvi de la compensació econòmica que li tocava en el seu moment.
La demandant accepta,així que el judici no es va realitzar, ja que ella sols volia demostrar que no havia sigut acomiadada de bones maneres
Eixa és la forma de governar de l´equip de govern ....acomiadaments improcedents a gent del poble.
És eixa la forma que volem per a governar en el nostre poble???"


Així mateix, amb el debat obert al mateix Facebook, els nacionalistes reconeixen que ja ho van advertir fa temps del que podia passar:

"I sabeu què??? Que ja ho varem advertir a l'equip de Govern del PP. Es varem dir ho estaven fent mal. Que el criteri no era vàlid, que digueren perquè tiraven a la única treballadora del poble... I ells deien que així ho havien decidit i que a més li havien pagat més del que li pertocava.... Doncs NO!!! Ja s'ha afanyat a negociar abans d'arribar a juí!!! Ja sabien que anaven a perdre, pagarien les costes del juí i,possiblement es jutjarien temes de discriminació.... Lamentem que no escolten ni atenguen a consells de l'oposició... Però el que més lamentem és la pèrdua del lloc de treball de una SIMATERA!!! Eixe es el tarannà del PP..."

BLOC-Compromís per Simat
Enllaç a Facebook del BLOC. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons fons municipals, l'ajuntament i la treballadora han arribat a un acord abans d'anar a juí. Sempre s'ha dit que val més un mal acord que un bon juí.Ànim i endavant.

Comcam Ot ha dit...

el que val mes es fer les coses ben fetes i no jugar amb el pa d'una familia simatera.