dijous, 11 d’abril del 2013

Simat no es toca! Comunicat del PSPV de Simat.


NO ANEM A PERMETRE QUE ES DUGA ENDAVANT L´AVANT PROJECTE DE REFORMA LOCAL QUE VOL IMPULSAR EL PP…NOSALTRES DIGUEM QUE ELS POBLES SOM AUTOSUFICIENTS. ELS SOCIALISTES DE SIMAT DIGUEM NO A L´ATROPELLAMENT DE LA LLIBERTAT I LA AUTODETERMINACIÓ DEL NOSTRE POBLE.
ENTEREU-VOS….SIMAT NO ES TOCA!!!

Més informació:   www.socialistes-simat.com      

6 comentaris:

Anònim ha dit...

prque no poseu tambe la foto que els de bloc compromis simat han escampat pel feisbook en tota la mala llet? la porten clara esta gent

Anònim ha dit...

lamentables sou xe

Anònim ha dit...

Per que no informeu la ultima de la co.si.va que te les camares alquilades al Tono per guardar melons sense dir res als socis y sense donarlos un cemtim.

Anònim ha dit...

un centim no.TEN DONARAN MIL DE CENTIMS!!!pero si els cosiveros degeu asta el caminar,com vos tenen que pagar,el que eu de procurar es que no vos demanen diners.

Comcam Ot ha dit...

A vore si m'aclarisc, la foto anb mala llet es criticar que el poliesportiu està brut?
Que no ho està? que no hi ha una pista de padel en mal estat i ningú arregla? que no hi ha una xarxa en la pista de tenis en mal estat i ningú arregla? que no es un desastre que no cuide ningú de les instal.lacions i tingues que esperar a que servisquen els esmorzars perque t'atenguen? que no tenen preferència els amiguets peperets ? va home va!

Robinjut de la Vall ha dit...

Xe, haveu començat per acollir al Tono en la CO.SI.VA i acabareu acollint al poble de Benifairo dins del vostre, segons la nova llei que vol posar el PP. També podríeu fer-se amb Barx i Barxeta per estar a prop de les Foies i els Corrals.
Ahi si que ens deixaveu a la Vall com no res i seríeu la capital de la Valldigna.