dilluns, 3 de juny del 2013

Coeter II campió del Màsters Generalitat de Raspall


Coeter II, Paco Luis, ja té un nou títol a casa.

La final del Masters Generalitat de raspall, celebrada dissabte a Bellreguard, va caure del costat de Pepe, Coeter II i Xoto, que van superar a Moltó, Dorín i Sidahmed per un clar 25-10. El recinte es va omplir fins a la bandera amb la final d'un nou torneig que pretén reunir als millors del raspall en dos semifinals i una gran final.

Quant a la partida en si, el trio de Coeter II es va posar per davant en el primer joc i ja no va deixar reaccionar a Moltó i els seus. Es va produir una única igualada, a cinc, i després, a pesar que els jocs van ser llargs i competits, van caure en la major part dels casos del costat del jove Pepe de La Llosa.

El veterà Coeter suma un títol més en el seu palmarès, mentre que el triomf suposa la carta de presentació de Pepe, el que més va exterioritzar la seua alegria després d'aconseguir l'últim quinze.

Pepe, Coeter II i Xoto havien arribat a aquesta decisiva partida després de superar en la primera semifinal a Marrahí, Alberto i Miravalles per 25 a 10. Aquesta eliminatòria va oferir igualtat en la seua primera meitat encara que el domini de Pepe i els seus companys va ser augmentant amb el transcórrer dels minuts. .

Més complicada va ser la classificació de Moltó, Dorín i Sidahmed, que van superar a Moncho, Sanchis i Canari en l'altra semifinal per un més que ajustat 25-20.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona campió!
ojalá no es muiga eixa afició i cantera de grans jugadors que ha tingut Simat. Encara que sembla que amb la generació de Paco Luis, Salva, Sagasta, Loripi, Cristian... tot i que ara només juguen Coeter i Sagasta

Anònim ha dit...

amb una gent com balduino que ha sabut i sap gestionar trinquets i per suposat podrem dir el que siga d´ell pero si no fora per balduino el raspall voríem com estaria. amb la gestió de balduino s´ha revaloritzat la modalitat del raspall i s´han reobert molts trinquets assignatura pendent: simat!