dissabte, 8 de juny del 2013

Jesús Caldera amb els Socialistes de Simat


En el marc d´una conferència celebrada ahir a Torrent, a càrrec de Jesús Caldera sobre la crisi econòmica i la situació laboral, el vice-secretari executiu de la Fundación IDEAS i membre històric del PSOE,  va tindre oportunitat de poder dialogar esplaiadament amb els nostres Regidors, David Mogort i Álvaro Almiñana.

Els Socialistes de Simat li van explicar detalladament el cas del nostre poble, una de les poblacions més castigades per la fallida econòmica general i la greu crisi de treball que estem patint.
Caldera, es va mostrar sorprés pel tancament simultani de les dos cooperatives sense que cap institució haja fet res per evitar-ho. Es més, els Socialistes de Simat li van oferir en el seu dia a l´Alcalde del PP del poble anar-hi junts a Madrid per tal de donar força d´unió entre tots els simaters i simateres, però Sebastián no va agafar el “guant”.

Lamentablement, les actuals polítiques de la dreta comandades pel PP, a Simat, a València i a Madrid, només han fet que empitjorar la situació, i cada dia que passa tenim més gent sense feina, més gent que no pot fer front als pagaments mensuals, més gent que cada dia té més difícil l´aconseguir menjar… i no, no estem parlant de qualsevol país d´Àfrica o d´Amèrica del Sud, estem parlant de SIMAT, el nostre poble.

El PP gestiona la crisi ofegant a la gent de a peu, i donant diners als banquers i empresaris més poderosos. Eixa és la política de la dreta, des d´els inicis dels temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tranquils el Bollo ens salvara, molta propaganda pero als benifaironers robant, i tot gracies a les amistats oscures del bollo amb el imputat Blasco quan era conseller de urbanisme