divendres, 11 d’abril del 2014

Es constitueix la nova Gestora de Demòcrates Valencians (DV) de La Vall.

El Secretari d'Organització, Sandre Llopis de Pau, amb 
membres de la nova gestora vallera .

Ahir dijous  es va constituir la Gestora del partit polític Demòcrates Valencians a Tavernes de La Valldigna. Amb esta nova gestora, el projecte demòcrata seguix amb el procés de consolidació del centrisme valencià en la Safor–Valldigna, després de la gestora formalitzada la passada setmana en Gandia.


La nova executiva local va quedar conformada pels càrrecs següents:


Secretaria Local i Portaveu : Vicenta Cortés

Secretari d'Organització i Comunicació : Enric Estruch

Secretaria d'Administració i Finances : Lourdes Valero 

Secretari de Idees i Programa : Carmen Sala

Secretaria d'Actes : Rosa Ibàñez 

Secretari d'Implantació: Bernardo Boscà 

Amb la creació d'esta Gestora, que ha agrupat gent diversa provinents dels grups polítics independents de la Vall o al voltant d'opcions independents valleres en les darreres locals, amb gent amb àmplia experiència en la vida política local de la ciutat, naix una opció per a treballar pels veïns de Tavernes i canviar la política de sempre en mans dels de sempre.

Demòcrates Valencians – Tavernes s'incorpora d'esta manera al moviment de regeneració social i política, començat fa un any, i seguix amb un camí de presentacions que, en breu, se succeiran per tota la comarca. Així, la implantació demòcrata continuarà amb la gestora d'Oliva en uns pocs dies, i amb la incorporació d'altres independents d'altres poblacions saforenques.

D'esta manera, i en pocs mesos, la presència de demòcrates s'ha enfortit i ampliat, cosa que demostra que la societat valenciana necessita uns referents que realment treballen i vetlen per les seues necessitats. Des del centrisme, la regeneració i la proximitat, Demòcrates Valencians ja ha posat en marxa eixa opció que s'escampa de nord a sud per tota la Comunitat Valenciana.

1 comentari:

Enric Estruch, DV Tavernes ha dit...

I en Simati Benifairó, s'animeu ? Barx ja estem tocant-la .

Si vos interessa el projecte i amb tota confindencialitat vos informem cridant al tfno 639088185 , Enric Estruch, Coordinador Comarcal Safor-Valldigna i Secretari d'organització de Tavernes .