dimarts, 3 de juny del 2014

L´efecte "Podemos" arriba a Simat amb 2 pàgines a facebook i més de 3 perfils!







Tal i com va passar a les passades eleccions europees, l´efecte "Podemos", el partit creat per l´ideòleg polític i tertulià Pablo Iglesias pareix que ha arribat també en format de bombolla efervescent a Simat.

I és que hem rebut fins a 3 invitacions d´amistat d´uns Podem i Podemos Simat, a més d´una publicació que ens han fet al nostre mur.

Hem averiguat que hi han 3 perfils al facebook de Podem Simat: 1 Podem Simat, i 2 Podemos Simat.
També s´han creat 2 pàgines de Facebook de Podem Simat:   

Fins al moment, no es sap si vertaderament hi ha un col·lectiu armat de Podem al poble (tenim constància de que no), es més, tots els partits polítics ténen nom i cognoms, mentre que de Podem Simat no es sap res. Temps al temps...?

Esperem vore prompte les cares de Podemos Simat i saber també si hi haurà una nova opció política local per a les properes eleccions.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixeu en pau a un partit que encara està estructurant-se i tractant d'absorbir el boom de simpatitzants que està experimentant, que es nota la ràbia que li teniu ja... centreu-se més en no fer-li publicitat a partits podrits per dins com són el PSOE, que vos agrada prou. Ara damunt recolzant a la monarquia, acabant de dir que anava a canviar i renovar-se després de l'òstia que s'ha endut en les últimes eleccions. Vergonyós, ja no enganyeu a ningú.

Vicente Brines ha dit...

Señores !!!!!!! dejemos de llevar a un lado y otro ( como siempre cualquier debate) PODEMOS se alimenta de: Una ley electoral pesima...de proporcionalidad Un manejo impecable de las redes sociales Frases populistas , verdades como puños. ( leemos los titulares no el contenido) De una total falta de credibilidad de una calse politica corrupta y acomodada. y un sin fin de resultante obvias que nunca pensaron que tendrian ese exito. NI ELLOS MISMOS SE LO CREIAN. Pero sobre todo de un agran incultura politica que en mi pais , del cual puedo opinar, existe. YO VOTE EN BLANCO. EL voto se divide en tres la derecha , la izquierda.....y los que realmente deciden. Demasiados debates incendiarios en la radio , en la televison .. Señores !!!! los contertulios cobran por audiencia....MIENTEN en todas sus opiniones. A MAS BRUTALIDAD CON LAS OPINIONES, MAS AUDIENCIA, MAS PUBLICIDAD , MAS COBRAN. SON ACTORESSSSS. PODEMOS .....NO ES NADA..... solo palabras de republica bananera. La iquierda que recuerde que robaron el dinero a los desempleados en andalucia La derecha que recuerde el saqueo de todas las arcas de cualquier estamento que pillaba La corona que recuerde a su yerno Seamos coherentes por favor ahh y los debates son para mantenerlos y no para abandonarlos

Anònim ha dit...

es veritat que els de podemos de simat son arc iris i eu? a que jugeu?

Anònim ha dit...

Doncs com tu saps tant, tant com escriure en valencià, ens farem tots cults políticament, votarem en blanc i deixarem que el PPSOE continue tractant-nos com a gilipolles...

Anònim ha dit...

Podemos Simat = Arc Iris???? Buenoooooooooooo
Arriero vamos

Anònim ha dit...

Si el que escriu al blog d'arc iris és del PSOE, també d'EU i és íntim de Sebastià(PP), no m'estranyaria que també vulga controlar PODEMOS SIMAT, PODEM SIMAT i altres coses fins acaparar-ho tot i convertir-se en déu. Xe, què bo és, serà Superman?

Anònim ha dit...

Qui vol podar Simat?