dimarts, 9 d’octubre del 2012

9 d´Octubre, Socialistes de Simat



Ja tenim ací el dia 9 d’octubre, eixe dia que celebrem els valencians i valencianes, eixe dia, que és el dia de TOTS/ES.
Enguany, com tots els altres, tenim la programació de la festa que s’ha organitzat des de les diferents regidories de l’Ajuntament. I hem de dir, que a part dels actes de “quasi” sempre, trobem un parell de coses, que entenem estan fora del que és la festa dels valencians. Com ja supondreu, segur, parlem de la passejada “popular”, que s’ha programat a les 9 del matí, des de la regidoria de la dona. Eixa passejada, creguem que està fora de lloc per a un dia com aquest no entra ni en calçador, més encara, quan el dia de la dona treballadora, i per iniciativa popular, i vist que esta regidoria NO VA FER RES per commemorar aquell dia, va sorgir una iniciativa per les xarxes socials, on es convidava a les dones del poble a fer la passejada, ho patrocinara  L’Ajuntament o no. El suport per part de L’equip de govern…ZERO.
Aleshores entenem, que aquest acte, no té res a veure en aquest dia.
Després de la passejada, ho celebren amb esmorzar de “baix braç”, i amenitzat per Garcia. Això sí, pots tindre qualsevol edat, però per a anar has D’ésser dona (i dale…).Altre acte, que NO té lloc en aquest dia.
I tota aquesta mescla en la programació, ens diu, que, o els va agafar el bou en la celebració del dia de la dona, o senzillament no tenien ni idea de fer algo aquell dia, o voldran fer menys festes però programacions més amples altres dies (cosa surrealista, com el programa del dia 9 ).
A migdia hi hauran paelles, i acabarem el dia ballant a la revetla a la Font gran. Siga com siga, Us desitgem a totes i a tots, que gaudim el millor de la festa.

Socialistes de Simat
9 d´Octubre del 2012
www.socialistes-simat.com