dissabte, 27 d’octubre del 2012

Gran èxit de la V Mostra Professional de Contacontes


Alguns dels participants a la Mostra "Contescoltes" d´ahir. Foto Fco. Teodoro.


El monestir de Santa Maria de Valldigna va acollir ahir la V Mostra Professional de Contacontes "CONTesCOLTES".

Esta cinquena edició es consolida com un referent en el món de l'animació lectora. La Mostra transformà el monestir de Santa Maria de Valldigna en un gran escenari que va servir d'aparador als millors professionals de la narració oral.

La trobada està organitzada conjuntament pels ajuntaments de Barx, Rafelcofer, Requena, Simat i Tavernes de la Valldigna, i impulsat per la Diputació de Valencia amb el suport de diverses entitats.

El grup La Pop, amb el seu viatge musical, i Teatre Buffo, amb històries de sempre contades amb titelles, obriren el programa en què participaren Marta Pereira, El Ball de Sant Vito, Este cuento me suena, Carles Cano, Almudena Francés, Gamba y Ginny i Disparatario. La Mostra es va tancar amb la companyia La Dependent amb "Sr. Lletraferida", un original recorregut per la literatura valenciana de tots els temps.

Esta nova edició va dedicar un espai a l'art i la cultura amb l'exposició "Passeig per la lectura 2012, haikus i tankas", organitzada pel Cercle Artístic de Requena i el col·lectiu La Espiral.