dimecres, 17 d’octubre del 2012

Denuncien l´existència d´un presumpte pederasta a la Valldigna

Un familiar evita que l'individu, amb antecedents per abusos, realitzara una excursió al Clot de la Sang amb els menor. 

El presumpte pederasta es va dirigir als xiquets de l´Escola de Futbol de Simat (que entrenen ara a Benifairó), per oferir-los una sessió de fotos, cosa que els pares van evitar immediatament.

Una veïna de Tavernes ha denunciat a un presumpte pederasta, recentment establit en el municipi, per voler portar-se a dos xiquets de la localitat al Clot de la Font (Clot de la Sang per als simaters). Pel que sembla, el jove va convidar la setmana passada als dos menors a anar a visitar el paratge natural del Clot,  situat a escassos dos quilòmetres de Tavernes, i en direcció cap a Benifairó i Simat pel mig l´horta.
 
Els dos xiquets no van arribar a abandonar el casc urbà perquè un familiar els va vore i els va impedir anar al Clot de la Font amb l'individu. Després de donar part als cossos de seguretat d'aquests fets, es va saber que qui va realitzar la invitació era un jove amb antecedents per abús de menors.
 
A partir d'eixe moment es van intensificar les investigacions policials, però el zel per donar a conèixer el fet va motivar una autèntica marejada de comunicats en les xarxes socials i enviament de whatsapp entre els veïns de Tavernes, de Benifairó i Simat, advertint d'aquests esdeveniments.
 
A poc a poc la bola mediàtica va  cobrar majors dimensions i en escassos minuts pràcticament tota  la Valldigna sabia dels fets.
 
Els veïns van inundar les xarxes socials alertant de la presència del presumpte pederasta després de conèixer la denúncia realitzada per la veïna de la localitat a la Guàrdia Civil.
 
A eixes dades s'afegien més comentaris, alguns verídics i altres poc contrastats. Per les xarxes socials van arribar a donar-se noms, detalls i fins i tot fotos.
 
Segons passaven les hores, més i més ciutadans se sumaven a l'onatge mediàtic comentant fins i tot que en Benifairó el jove havia realitzat una invitació als equips de futbol per a realitzar una sessió de fotos, però en estar presents els pares la invitació es va anul·lar.
 
Precaució
Els pares van utilitzar les xarxes socials com a defensa i mesura de precaució per a alertar dels fets. No obstant açò, per les xarxes s'ofereixen dades, fotos i acusacions que ratllen el legal o poden entorpir una investigació policial.
 
Seguits d´un afany de protegir als menors de la població, els pares i les mares no van dubtar a divulgar aquests fets provocant una autèntic "terratrèmol" social poques vegades viscut a la Valldigna.
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT BONA LA TRADUCCIO FETA DE " LAS PROVINCIAS"

Anònim ha dit...

siga com vullga gracies per informar
degenerat fdp fora de la Valldigna!!!