dilluns, 29 d’octubre del 2012

Gandia retira el polèmic "Xec-Taronja", que ja els Socialistes de Simat havien presentat una moció rebujant-lo.

L´Alcalde de Gandia, Arturo Torró (PP) ha tingut que retirar el polèmic "Xec taronja".

Nota de Premsa dels Socialistes de Simat

Pareix ser que la moció que presentàrem els SOCIALISTES a molts ajuntaments de LA SAFOR,ha tingut un bon resultat. Segons la premsa, l´Ajuntamennt de Gandia ha modificat el seu pla D’ocupació, i sols donarà el XEC-TARONJA, a aquelles empreses que siguen de Gandia, deixant a part la resta de la comarca.

És una bona notícia, ja diguérem que presentàvem una moció perquè el govern pepero de Torró, subvencionant als aturats de Gandia, discriminava de forma directa als aturats de la comarca, deixant-los nuets davant la possibilitat d’aquestos de buscar feina als pobles dels voltants de Gandia, ja que les empreses, hagueren preferit agafar ciutadans que dugueren 400 euros mensuals de subvenció, caramel molt apetitós per als empresaris, sent també una forma de competir molt bruta i que discriminava entre altres els més de 300 aturats que per desgràcia tenim a Simat.

Nosaltres, ELS SOCIALISTES, estem ben contents d’haver contribuït i que açò passara. Donant que pensar al govern de Gandia que el que havia fet no estava gens bé, i per sort…han rectificat, i han vist que NO tenien raó. Nosaltres, des de l’oposició, continuarem treballant per a que tinga’m tots més feina i menys desigualtats.  Si voleu saber el que fem o pensem visiteu  la nostra web, de tant en tant.
SALUT

Socialistes de Simat