divendres, 19 d’octubre del 2012

Comencen les Semifinals de l´Individual de Raspall, Coeter s´enfronta a Moltó.

Punxa, Coeter II (Simat), Waldo i Moltó.


Entre hui i demà es coneixerà el cartell de la final del XXVI Individual Bancaixa de raspall. Quatre pilotaris aspiren a disputar la partida més important de l’any en aquesta disciplina, la que serveix per determinar al número u de l’especialitat. Aquesta vesprada (18.30 hores), el trinquet Ciscar de Piles obri les semifinals amb el mà a mà entre Coeter II i Moltó. Demà, en El Zurdo de Bellreguard, Waldo, vigent campió i principal favorit, tindrà en la contra a Punxa.

En les dues semifinals s’enfronten dues generacions de pilotaris. Una, encarnada per Coeter II i Waldo, la dels veterans, assentats en els primers llocs de l’escalafó professional, que aguanten el pas del temps i estan encara per desbancar. I l’altra, personificada en Moltó i Punxa, que vol pujar al més alt d’una disciplina que travessa un gran moment competitiu i de recolzament popular en les graderies. 

La partida més equilibrada, a priori, de les semifinals, és la de hui a Piles, on l’únic mitger participant en l’Individual, Coeter II, tractarà d’apagar l’ímpetu de Moltó, que enguany ja va estar a punt de guanyar-li la Lliga de raspall a Waldo en aquest mateix trinquet. Moltó posseeix una treta demolidora, però Coeter II sap acabar el quinze com ningú. Serà, sens dubte, una batalla amb molt d’interés.
El dissabte, a Bellreguard, Punxa tractarà de donar la sorpresa contra un Waldo que no baixa del número u des de fa anys. El d’Oliva, una llegenda viva i en actiu de la pilota valenciana, aspira al seu desè títol quan compta amb 33 anys. Punxa, de 23, té poc que perdre. En joc està la classificació per a la final del diumenge 28 a La Llosa de Ranes.


1 comentari:

Anònim ha dit...

a on la juguen el trinquet de simat ? a no que no niha !!pero tenim gespa artificial pa un equip de simar que no ni ha !!vergonya!!home com l'alcalde ha sigut futbolista...