divendres, 18 d’octubre del 2013

Demòcrates Valencians (DV): ¨Per un centre democràtic Valencià¨







Per un centre democràtic valencià

Al conjunt de la societat valenciana, de dalt a baix, afonada en esta crisi profunda: és el moment de reaccionar i d´exercir, amb intel·ligència, la nostra responsabilitat com a ciutadans.

Hem passat per una etapa massa llarga en què els dos grans partits espanyols ens han governat i han ocupat tots els espais públics. Els mals gestors ens han mutilat la banca, les finances, la cultura, el territori... tots els recursos, i s'han modelat un país a la mida del seu sucursalisme i en contra dels interessos valencians. Ha arribat, per tant, el moment d´alçar el cap i de madurar, de bastir opcions de govern plenament identificades amb la nostra societat. No podem continuar resignant-nos. 

Manifest signat per:  Abelard Saragossà (president de Taula de Filologia Valenciana), Carles Choví (secretari general d'Units per València), Carmel Ortolà (president de Ciutadans de Pego), Jesús Vinuesa (exconseller nacional del Bloc Nacionalista Valencià), José Juan Raymundo (president de Xixona Independent), Lluís Melero (exsecretari general d'Unió Valenciana)