dimarts, 1 d’octubre del 2013

Nota de premsa de Demòcrates Valencians (DV)

Des de DV de Tavernes desmentim categòricament que ningún blog local dels actuals siga el nostre blog ni oficial ni oficiós : El nostre blog oficial estarà en marxa en unes setmanes (Algú coneix algun blog d'un partit que publique notes de premsa d'altres ? Nosaltres no). 

Altra cosa son els blogs como Quadern o mitjans de comunicació com La Veu de La Valldigna que sí ens deixen expressar-nos amb llibertat , i els que per contra ens veten com ja hem denunciat : Tal volta per ahí es per on sí es troben els blogs si no oficials almenys oficiosos .

Per un altre costat volem donar les gràcies a un altre mitjà de comunicació, La Cotorra de Simat-Valldigna per l'interés en que els informem de tot el que creguem convenient sobre este el nostre partit : Açò si és voler ser també un blog de tots i per a tots , sense mirar colors .



Info-Demòcrates 

Participàrem en el Dia Mundial de 
l´Alzhèimer

Un grup de representants de Demòcrates Valencians (DV), encapçalats per l´actual president d´Units per  València Manuel Lapuente, i amb presència destacada de militants de València-Ciutat i l´Horta, com Vicent Boix, Mari Carme Barba i Josep Lluís Iriépal, va assistir el passat dissabte 21 de setembre al lliurament dels “Reconeixements a favor de les persones amb Alzhèimer”, convocat per la Federació 
Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzhèimer (FEVAFA).
Fotos Movil dos 005
Entre els guardonats es trobava el nostre company Ferran Gonzàlez, titular del despatx Ferran Abogados & Asociados, premiat pel seu 
suport i assessorament jurídic al conjunt d’associacions que integren 
FEVAFA des del 2010, a qui vam tindre l’honor i l’alegria d’acompanyar  en eixe distingit moment.
Durant l’acte es va llegir un manifest que concità l´atenció dels components de DV, els quals van sol·licitar una còpia del mateix per a realitzar un estudi i poder incloure-ho en les ponències corresponents del programa electoral de la formació.
En acabar l´acte, es llançaren al vent decenes de globus de color verd, com a tancament emotiu del Dia Mundial de l´Alzhèimer que estàvem commemorant.
Per últim, al tall d´esta jornada fem constar que des de Demòcrates Valencians volem fer costat a tots els  malalts d´Alzhèimer i els seus familiars per les dificultats que els afecten, en no haver-se posat en 
funcionament gran part de les mesures paliatives que contemplava la Llei de Dependència. El nostre suport per a ells i per a tots eixos voluntaris que tracten d´ajudar als que patixen esta terrible malaltia i el  nostre recordatori final relatiu a la importància d´una ràpida detecció dels primers símptomes per a fer front a l´Alzhèimer amb un marge major.