dimarts, 15 d’octubre del 2013

Urgència: Desapareix un home a la residència de Tavernes.


ÚLTIMA HORA.- Segons la informació que disposem en aquest moments, els cossos de seguretat continuen cercant a un home de 63 anys que, al voltant de les 15:30 hores de la vesprada de hui, 14 d'octubre, s'ha extraviat després d'abandonar la residencia on està ingressat, Jaume II, a la platja de Tavernes.

Pel que sabem, hores d'ara encara no l'han pogut localitzar, i en aquests moments els cossos de seguretat continuen tractant de trobar-lo, a estes hores de la nit, fent servir gossos entrenants per aquests menesters.

L'home desaparegut, que respon a les inicials de José E.B., es veí de Gandia, i té 63 anys. Sent un home calb, amb ulls clars i amb ulleres, i en el moment de la seua desaparició vestia uns pantalons curts blaus. A més a més, les facultats mentals de J.E.B. estan mervades, ja que pateix de Parkinson i Alzheimer.

Com ja hem dit, hores d'ara i ja passades les 21:30 hores, els cossos de seguretat continuen amb les tasques de búsqueda als voltants de la residencia Jaume II, Camí Marenys, diverses entrades de la Platja de Tavernes, etc.

De moment és aquesta tota la informació de la qual disposem. Vos seguirem informant. I si algú dels lector ha vist a aquest home pels voltants del camí Marenys, Platja de Tavernes, etc., que no ho dubte i es pose en contacte el més aviat possible amb la Guàrdia Civil o Policia Local de Tavernes.