dilluns, 30 d’agost del 2010

El nou ´7´ del València resol a Màlaga. Màlaga 1 - 3 València CF

Joaquín, amb dos gols, va desembossar un xoc que va posar per davant Aduriz.


Hi ha coses que no canvien en el València CF malgrat iniciar-se una nova temporada. Els partits els solia resoldre el '7' el passat curs i els segueix resolent el nou hereu d'aquest dorsal. Joaquín Sánchez es va posar la disfressa de David Villa i de pas el de torero per a eixir per la porta gran en El Roserar.

L'extrem gadità va desembossar un partit que marxava amb empat a un gràcies a una gran faena que es va concretar amb dos gols en cinc minuts i que suposen els tres primers punts per als de Unai Emery en el debut de l'equip a Màlaga.

Abans que tot açò, el conjunt blanquinegre es va oblidar de la seua irregular pretemporada i de les vendes de Silva i Villa per a protagonitzar una eixida en la Rosaleda com no es recordava des de feia molt temps en un partit del València fora de casa. L'equip va practicar un futbol més britànic, ràpid, directe i per fora, amb Vicente i Joaquín com a punyals des de les bandes i que van sostenir en la recuperació Albelda i Banega.

Des del primer segon de joc l'assetjament blanquinegre era palpable en l'àrea d'Arnau. Banega provava al fique visitant quan encara no s'havien complit dos minuts i Mata feia el propi amb una perillosa rematada a la mitja volta. Les arribades van desembocar en serveis de cantonada i en un d'aquests va emergir des del no-res la testa de Aduriz per a cabotejar de manera inapel·lable a les xarxes d'Arnau.

Eliseu, més interessat a propiciar les targetes dels valencianistes, avisava des de la pilota parada i Quincy sorprenia a tots amb una velocitat i verticalitat que no trobava fre. No obstant això, el València seguia amb el seu monòleg futbolístic. Banega i Mata van gaudir de dues bones ocasions per a fer justícia al bon joc amb un 0-2 que no va arribar.

Sí ho va fer el gol de l'empat local a la vora del final del primer temps. Una falta escorada botada per l'omnipresent Eliseu va fregar en Fernández per a descol·locar a tots i posar l'1-1.

El València va seguir al seu en la segona part sabedor dels bons resultats que li estava donant i ho va aconseguir. Emery va donar entrada a Pablo Hernández per Vicente deixant sobre el terreny de joc a Joaquín. Un canvi que fet i fet seria decisiu.

Després d'un paradó de César, a qui li va rematar Rondón en els seus propis nassos, i dos avisos de Mata i Mathieu va arribar el festival de Joaquín. El 'Pisha', partint des de l'esquerra, es va anar cap a dintre i el seu tret va colpejar en un defensor per a tornar a posar per davant als seus. Jordi Alba va entrar per les molèsties de Mathieu i ho va fer per a posar el centre del tercer. Després de dues deixades de Navarro i *duriz la pilota va quedar franc perquè Joaquín afusellara a Arnau amb el tercer.

L'Encert Costa va entrar per a acabar d'adormir el partit i deixar dues sorprenents accions individuals. El Màlaga va baixar els braços i el València CF en general i Joaquín en particular van celebrar el tres de tres.



Fitxa tècnica:
1.- Málaga CF: Arnau; Gámez, Weligton, Iván González, Manu Torres; Quincy, Sandro Silva, Fernando (Apoño, m. 67), Eliseu (Juanmi, m. 75); Fernández (Edinho, m. 83) i Rondón.

3.- València CF: César; Miguel, Navarro, Ricardo Costa, Mathieu (Jordi Alba, m. 71); Vicente (Pablo Hernández, m. 59), Albelda, Banega, Joaquín; Mata (Tino Costa, m. 78) y Aduriz.

Gols: 0-1, M. 9: Aduriz. 1-1, M. 44: Fernández. 1-2, M. 70: Joaquín. 1-3, M. 74: Joaquín.

Àrbitre: Muñiz Fernández (Comité Asturiano). Mostrà tarjeta groga als jugadors del Málaga Sandro Silva (m.16) i Manu Torres (m. 16), y als futbolistes del València Albelda (m. 34), Banega (m.37), Navarro (m. 38), Mata (m. 43) i César (m. 56).

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de Lliga de Primera Divisió disputat en l'estadi de la Rosaleda de Màlaga davant uns 30.000 espectadors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi, very interesting post, greetings from Greece!