dijous, 7 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura del PP de Simat

Sebastián Mahiques, candidat a l´Alcaldia de Simat, pel PP.


Ahir dimecres, al Saló La Font de Tavernes, va tindre lloc la presentació de les candidatures del PP de la Valldigna, entre elles la de Simat, encapçalada per Sebastián Mahiques.


L´objectiu del PP de Simat, es consolidar i revalidar la victòria que va obtindre a les passades eleccions del 2007 i si més no, obtindre una majoria absoluta per tal de gestionar l´alcaldia simatera els pròxims 4 anys.


La llista del PP de Simat, no presenta grans novetats als llocs d´eixida, però si hi ha una renovació cap a gent molt més jove respecte de l´anterior.


Sebastián Mahiques, va ser Alcalde de Simat des del juny del 2007 fins l´agost del 2008, on va prosperar una moció de censura presentada per PSOE-BLOC-ERPV, la primera viscuda a Simat, i que representava tindre 3 alcaldes a una mateixa legislatura, el propi Mahiques (PP), Eladi Mainar (PSOE) i Agustina Brines (BLOC).


4 comentaris:

Anònim ha dit...

no te deseo suerte porque no vas a necesitarla. esta vez si que conseguirás lo que la mayoría del pueblo quiere, que tú seas nuestro alcalde.

¡ánimo Sebastián!

Anònim ha dit...

si esta web pretende ser para información de Simat, podriais tener también el detalle de publicar en el idioma que la gente mayor nos hemos enseñado y dejaros de tanta catalanidad.

Anònim ha dit...

he dicho!

pues comprat el levante o las probinsias i llig en el teu idioma

lo rat penat ha dit...

doncs ja eres fadrinet per poder avertela en senyat