dilluns, 11 de juny del 2012

Compromís proposa el rescat de persones i posar el parc d’habitatges buits per acollir a famílies desnonades #RescatemPersones




El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha explicat hui,en una roda de premsa, la campanya “Rescatem persones” que la coalició a va encetar fa una setmana i que ja han visitat al voltant de 5.000 usuaris.

Morera considera que “Rajoy ha fet el ridícul” i que el rescat no està destinat a ajudar a les persones sinó a les entitats financeres que són les responsables de la crisi.

La web “Rescatem persones” vol que el govern de la Generalitat informe els qui van formar part del Consell d’Administració de la CAM i Bancaixa des de 1995 i què han cobrat, ja que esta informació va ser sol·licitada per Compromís anteriorment i encara no s’ha obtingut resposta.

Un altre dels eixos principals de la campanya és auditar el deute públic valencià que va arribar fins als 13 mil milions d’euros en qüestió de 8 anys però també a les entitats financeres que han treballat amb la Generalitat perquè “la gestió de Camps no ha sigut productiva” ha declarat el síndic de Compromís, Enric Morera.

Davant la “partidocràcia” i la ineficàcia del Síndic de Greuges, la iniciativa de Compromís ofereix també un espai de denúncia en matèria de sanitat i educació. Davant la quantitat de desnonaments que s’han produït arreu de tot el País Valencià (només al 2011 van ser 13.711), “proposem que els ajuntaments gestionen el parc d’habitatges de Bankia per a posar-les a la disposició de gent en risc d’exclusió social” ha argumentat el síndic de Compromís.