dilluns, 25 de juny de 2012

L´Estat Espanyol té pensat rescatar les autopistes radials madrilenyes, mentre l´AP7 continuarà en mans privades.Morera lamenta que l’estat pense rescatar les autopistes fraudulentes de Madrid i no l’AP7 Morera: “L’AP7 està més que amortitzada i és necessari que siga pública per millorar la mobilitat de ciutadans i ciutadanes pel País Valencià. Si les concessionàries que van fer les radials de Madrid han de fer fallida, que la facen, no és problema nostre ni de l’estat, que cometria un altre frau rescatant empreses i bancs novament”.


El grup parlamentari Compromís considera que la preocupació del govern central per rescatar les autopistes que no funcionen “és un frau a la ciutadania i un insult a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià que es veuen obligats a pagar un peatge tots els dies mentre que el govern de Rajoy, amb els diners de totes i tots, estudia com rescatar nou autopistes, en la seua majoria de Madrid per evitar la fallida d’empreses i bancs”.

Des de Compromís consideren que si hi ha que efectuar algun rescat en matèria d’autopistes, “a qui cal rescatar és a les persones, i per això cal tancar ja el tema del peatge pel País Valencià perquè l’AP7 està més que amortitzada, l’empresa concessionària ha obtingut molts beneficis i ara cal que les persones puguen circular lliurement pel territori valencià, sense cap peatge ni barrera”.

Les accions del govern, segons Morera, “confirmen que l’executiu de Rajoy en particular i el PP en general estan al servei de les grans empreses i dels bancs, i no al servei de la ciutadania. Per això, la gran preocupació de les autopistes que té Rajoy és evitar la fallida d’unes empreses. Lamentem que Rajoy no vulga evitar la fallida de xicotetes i mitjanes empreses, de comerços i de professionals autònoms amb el mateix interès que treballa per grans mercantils i bancs que, si han fracassat en el seu model de negoci, han d’assumir les conseqüències com qualsevol altra empresa i per això, no podem permetre cap rescat a eixes autopistes fantasmes i fraudulentes fruit del darrer govern d’Aznar”.

Segons Morera, “és un frau a la ciutadania el model econòmic del PP. No podem socialitzar les pèrdues i privatitzar els beneficis de les grans empreses perquè així sols continuarem en la desastrosa situació econòmica en la qual ens trobem”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

També haguera estat bé que haguéreu fet notícia en les dos edicions anteriors del #novullpagar al País Valencià, no només la tercera i com si Compromís fóra l'únic partit que s'ha sumat.

En aquesta i les anteriors ja s'havien sumat (abans de Compromís) Esquerra Unida, Esquerra Republicana o Solidaritat per la Independència, entre d'altres.