dissabte, 7 de juliol del 2012

David Mogort, Vice-Secretari General dels Socialistes a la Safor-Valldigna

"Álvaro Almiñana, també Regidor dels Socialistes de Simat, formarà part del Comité Nacional del PSPV”

Al Congrés Comarcal del PSPV celebrat hui a Gandia on ha estat elegit com a Secretària General de la Comarca Safor Valldigna Tere Reig, els Socialistes de Simat ens sentim doblement orgullosos i veiem reflectat el fruit del treball de molts mesos per tal d´aconseguir un autèntic PSPV, un PSPV que mire des dels pobles, per als pobles i per al bé general de tots els valencians i valencianes.

El nostre Portaveu Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit al mateix Congrés, com a Vice-Secretari General de la comarca Safor-Valldigna. David Mogort ha assenyalat que des del PSPV Safor-Valldigna, es treballarà per aconseguir que els Socialistes arribem al Govern de la Generalitat Valenciana per tal de fer fora a aquells que ens han portat a l´autèntica catàstrofe econòmica i social, el PP que manté a les seues files a un gran nombre d´imputats per corrupció. Així mateix, Mogort també ha assenyalat com a objectiu dels Socialistes de Simat, de cara al 2015 recuperar l´Alcaldia del poble per tal de portar endavant autèntiques polítiques socialistes i de progrés.

Al mateix Congrés Comarcal, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit com a membre nat del Comité Nacional del PSPV, màxim òrgan de govern dels Socialistes Valencians.

A tots dos, els donem l´enhorabona pel treball realitzat, i els encoratgem a seguir lluitant per un País Valencià i un Simat, més socialista, d´esquerres i de progrés.

NP SOCIALISTES DE SIMAT, www.socialistes-simat.com