dissabte, 21 de juliol del 2012

Nova Executiva local del PSPV de Simat, Álvaro Almiñana elegit Secretari Local.

Esta setmana, l´Agrupació Socialista de Simat ha celebrat l´Assemblea ordinària entre tots els militants i simpatitzants de la formació.

En ella, cal destacar la gran assistència a la mateixa, així com el gran nombre d´afiliats recents a l´Agrupació que van sumant-se al nou projecte progressista i socialista del PSPV.

A la mateixa Assemblea, es van renovar els càrrecs orgànics de l´Agrupació, donant entrada a gent nova, així com homenatjant també a tota una vida dedicada al Socialisme local, i és que per majoria es va triar com a President de l´Agrupació local a Jose Ahulló, militant de base des de fa més de 30 anys.

David Mogort, fins ara Secretari General dels Socialistes de Simat va rebutjar presentar-se a la reelecció per decisió pròpia, ja que fa només uns dies Mogort va estar elegit Vice-Secretari General del PSPV-PSOE Safor-Valldigna i considera que el millor era l´entrada d´un nou Secretari Local que estiga al 100% dedicat a l´agrupació simatera.

Aleshores, i per unanimitat, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, i membre del Comité Nacional del PSPV va ser elegit com a nou Secretari General del PSPV de Simat.

Així queda doncs, la nova executiva local:
PRESIDENT:  José Ahulló.
SECRETARI GENERAL:  Álvaro Almiñana.
SECRETARI D´ORGANITZACIÓ: Luis Ferrando.
SECRETÀRIA MUNICIPAL: Diana Almiñana.
SECRETÀRIA D´ACCIÓ ELECTORAL: Lara Álvarez.

El nou Secretari General del PSPV de Simat, ha donat les gràcies a tota l´agrupació pel suport i la confiança que han dipositat en la seua persona. “Seguiré treballant pel poble de Simat, com fins ara a l´Ajuntament, defenent els interessos de tots els simaters i simateres, i com a Secretari Local dels Socialistes treballaré per seguir enfortint l´Agrupació i arribar a l´objectiu de tornar a fer de Simat un poble d´esquerres, progressista i socialista”, assenyalava Almiñana.

Per últim, David Mogort assenyalava que és tot un repte i un orgull per als Socialistes de Simat haver consolidat en poc de temps un grup de militants i simpatitzants que treballen desinteressadament pel bé de Simat. “El més fàcil després dels resultats electorals de l´any passat, hagués estat desaparéixer i desencantar-se de la política, però en el cas dels Socialistes de Simat, hem demostrat que tenim un projecte de present i de futur, i que passa per recuperar l´Alcaldia de Simat, i la pròpia Generalitat Valenciana. Estic completament segur que cumplirem tots els objectius marcats, tant a Simat, amb Álvaro Almiñana al capdavant de l´Agrupació, com des de l´Executiva Comarcal d´on tinc l´honor de ser Vice-Secretari General”, remarcava Mogort. “El canvi a la Generalitat Valenciana, passa per desallotjar definitivament aquells que han vingut a la política per fer-se rics i aprofitar-se de tots els valencians i valencianes, com són la majoria de Diputats del PP, i este canvi comença a guanyar-se en els pobles i les comarques”, assenyalava Mogort.