dissabte, 10 de novembre del 2012

Nova Executiva Comarcal del Bloc.

La Simatera Anna Company, formarà part de la nova Executiva.

Hui s´ha celebrat el Congrés Comarcal del BLOC  a Guardamar de la Safor. Els valencianistes de la Safor-Valldigna aspiren a reforçar el treball municipalista amb la política fresca que han aportat amb Compromís.

Pepa Izquierdo ha ixit reelegida com a Secretària Comarcal. La Simatera Anna Company, entra per primera vegada a l´Executiva, on tindrà com a responsabilitat l´àrea de Moviments Cívics.

El nou Consell Comarcal ofereix el BLOC i Compromís com a motor i participant del canvi a la comarca i al País.
Guardamar de la Safor ha acollit este dissabte el 6é congrés comarcal del BLOC Safor-Valldigna. Un congrés que ha servit per renovar el Consell Comarcal i per evidenciar la il·lusió i l’energia amb què els valencianistes de la comarca afronten els propers anys, tot i els reptes i dificultats a què hauran de donar resposta.

La secretària comarcal, Pepa Izquierdo, va revalidar el càrrec d’un òrgan que passa a denominar-se Consell de Coordinació Comarcal, amb una important renovació i estructurat en quatre grans àrees: organització, implantació, política municipal i comunicació.

A l’actual regidora del BLOC de Rafelcofer l’acompanyen Jordi Puig (com a secretari d’Organització), junt a Jesús Romero (com a responsable de Finances i materials), Marcel Adsuara (Materials), Alícia Boigues (Relació amb la militància) i Jacinta Rubio (al capdavant de Formació i dinamització).

La segona àrea la comparteixen l’exportaveu del BLOC-Verds de Gandia, Josep Miquel Moya (Implantació), i l’oliver Ferran Escrivà (amb Acció electoral)

L’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, coordinarà les sectorials i l’àrea de política municipal. Junt a ell, Pau Pérez (a Economia i territori), Joan Josep Morant (Medi ambient), Roser Pérez (Igualtat), Anna Company (Moviments cívics), Carles Morant (Joventut), Laura Morant (Educació i sanitat) i Imma Ibiza (Cultura i patrimoni).

L’àrea de Comunicació està coordinada per Raül Navarro, junt a Alexandre Ruiz, secretari d’Innovació i xarxes.

El congrés de Guardamar va constar de dues part diferenciades: a la primera, els valencianistes van aprovar els informes de gestió i econòmic; també, les ponències política i organitzativa, que marcaran el camí dels proper anys. La segona part va servir per fer una posada en comú de les línies de treball de l’organització, de manera més explícitament oberta, amb una presentació del nou equip, de les idees recollides les últimes setmanes i de la voluntat de compartir-les amb les entitats que hi acudiren, les persones simpatitzants i la militància.
Izquierdo va reiterar a l’acte els compromísos de treballar per la comarca; la necessitat de coordinar les polítiques locals; i pensar, a més, en un projecte col·lectiu per a les persones. En torn a estes idees, Izquierdo va reconèixer la responsabilitat que assumeix el BLOC i Compromís com a projecte, com a revolsiu que ajude a arribar al “principi del canvi a la comarca i al país”.

El secretari general del BLOC i síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, va voler acompanyar el nou Consell Comarcal, en una comarca, va dir, “clau per al país, no solament des de la transició, sinó també en el futur” i va vaticinar que “el 2015 Compromís serà la força decisiva en la governavilitat del País Valencià”.  
Representants de la Safor al Consell Nacional.

A banda del Consell de Coordinació Comarcal, van ser triades les persones que representaran la comarca al Consell Nacional del BLOC, el màxim òrgan entre congressos. Les persones triades van ser Jordi Puig, Josep Llàcer, David González, Jordi Martí, Jaume Talens, Laura Morant, Ferran Escrivà, Raül Navarro, Aureli Mansanet, Ivan Ferri i Pau Pérez.

Al mateix Congrés, s´han triat els membres comarcals que formaran part del nou Consell Nacional, on el també simater Aureli Mansanet ha estat elegit com a Conseller Nacional.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lo que siga menos treballar

Anònim ha dit...

No tots els treballs estàn remunerats i tal vegada tota aquesta gent treballa més durant el dia que una persona que té un sou a final de mes.