divendres, 8 de març del 2013

Dia de La Valldigna 2013

 
DIVENDRES, 8 DE MARÇ
A les 19h presentació del llibre “El valencià de la Valldigna” de Joan Giner Monfort i tot seguit, a les 20h actuació del “Cor de Cambra QuinzedeMarç” a l’església del monestir.
A  les 21h lliurament dels “XIV Premis Valldigna” a l’almàssera. Enguany la Mancomunitat de la Valldigna atorga una beca d’investigació a un projecte que estudiarà la història de la Valldigna des de les acaballes del segle XIX fins l’actualitat, amb la qual cosa es completaria el treball publicat fa uns anys i del qual era autor Antoni Grau i Escrihuela. El premi “Amic de la Valldigna” serà col·lectiu i s’atorga als ensenyants en reconeixement a la seua tasca.

DISSABTE, 9 DE MARÇ
A les 11h inauguració “I Fira de la Valldigna” amb les actuacions del “Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes”, “Dolçaina i tabalet La Valldigna”, “L’Ajunt de la Bóta” i la “Muixeranga d’Algemesí” a les portes del monestir. A més, la recreació d’artesans d’època.
A les 17h revetlla amb “Orquesta La Pato” a la Font Gran de Simat
A les 20h aplec de la “XVIII Marxa amb torxes” i lectura del manifest a les portes del monestir. L'eixida de Tavernes a les 18 hores des de l'església de Sant Pere. Hi ha autobús gratuït per tornar en acabar.
DIUMENGE, 10 DE MARÇ
A les 10.30h santa missa a l’església del monestir.
A les 11h continua la “I Fira de la Valldigna” a les portes del monestir i a les 11’45 hores,concert de l’Orquestra “La Valldigna” a l’auditori de la Societat Instructivo Musical de Tavernes.
-