dimecres, 31 de juliol del 2013

Resum del Plenari de juliol, pels Socialistes de Simat.


Dilluns celebràrem el ple ordinàri del  mes de Juliol, l´últim del curs 2012-1013, i hem de dir que va ser tranquilet,més encara quan, contra tot pronòstic, el PP ens va aprovar als SOCIALISTES una de les dues mocions que duiem a debat. Raro,molt raro…però cert.
     
De vegades ,el seny pot més que la submissió per les “ sigles “d´un partit.Pensem que això hauria de ser sempre,però normalment la disciplina de partit s´imposa davant els interessos pel poble i la justÍcia social,i això,no és gens bo.

Aprovàrem l´acta anterior,els dies festius per al pròxim curs al C.E.I.P Valldigna,la proposta per al jutge de pau,unes modificacions de crèdit ( les quals ens abstenírem ) i altra per a dotar amb 3000 euros un taller ocupacional, la qual votàrem a favor. Modificàrem l´ordenança  dels preus per serveis turístics. Ens donàren compte d´uns decrets d´alcaldia.Un d´aquestos decrets era el canvi de d´enllument al cas urbà del Pla de Corrals. Preguntàrem si s´havia fet informe del tècnic i si aquest era favorable,no com ací baix casa…on els veïns es queixen per què están a fosques,i ens digueren que si, però que allà dalt no van els ja “famosos” LED´S,van perilles normals de 70 w.

Com ja sabeu,els SOCIALISTES DE SIMAT duiem a debat dues mocions.Les teniu a la nostra web socialistes-simat.com.Una era la de les beques per a estudiants,per a que les desigualtats econòmiques de les famílies,no fós impediment per a que tots puguen estudiar amb igualtat de condicions,i per la congelació de les taxes universitàries als imports de 2011.No vam tindre sort,no es va ni debatre al plenari.El pp creu que els mandatàris a Madrid,fan i desfan sempre per al benefici de tots,i això està cada vegada més clar que no és així.Està creant-se una desigualtat social cada vegada més gran,i això és el que la dreta ha volgut sempre.

L´altra moció que duiem, era la de la reobertura del cas de l´accident de Metrovalència a Juliol de 2006.Demanàvem que es reobrira el cas,i que si d´eixa nova investigació,eixien culpables polítics o no,aquestos agafàren les responsabilitats que els pertocara vinguera d´on vinguera.Pareix que irregularitats,infàmies i manipulacions per part de la Generalitat,FVG i una consultora externa,suposadament van hi haure i moltes,amb la complicitat de RTVV,que va silenciar tot el que va poder aquesta desgràcia,més pendent de la visita del papa,que del suport i costat a les víctimes i familiars.Curiosament,no com ara a Santiago,on són més solidàris que tots,i on  molts del ppcv es posen un crespó negre en señal de dol als seus perfils de les xarxes socials,però que ací a València,a la seua terra,justificaren l´injustificable per a no atacar al “señor” Cotino,i això té vàries definicions….CINISME I HIPOCRESIA,per exemple.

El seny va arribar al plenari,i per unanimitat,votàrem tots a favor aquesta moció. Cosa que des d´ací volem agraïr.

Preguntàrem pels patrocinis de les regidories als actes al carrer,on sempre apareix patrocinat per….

Preguntàrem sobre als avaços al PGOU,i quedàrem en reunir-nos ara a setembre per saber on estem,el que volem i on anem amb aquest tema fonamental per a Simat,però estancat a València.

A la comissió informativa vam dir que ens pareixia bé el tema de la neteja de bancals que están perduts ,però que no es pot demanar responsabilitats indirectament als amos en cas d´un incendi,per què els piròmans sols en detenen un 3 %,i eixos són realment els delinqüents,no el llaurador que a lo millor no li ve bé netejar ara la terra per la situació que estem vivint,Ni tot és blanc,ni tot negre…pensem.

Sols ens queda desitjar-vos un bon estiu i unes millors festes.

Si voleu formar part del col-lectiu dels SOCIALISTES DE SIMAT no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres.