dilluns, 9 de setembre del 2013

Comença un nou campionat de Raspall, el Trofeu Savipecho amb Coeter II com a gran favorit



Comença un nou campionat de raspall aquesta setmana als trinquets de Castelló de Rugat i Piles. Desprès dels èxits aconseguits als campionats organitzats al llarg de les darreres setmanes, A MÀ PILOTA i el Club de Pilota de Piles organitzen aquest nou trofeu que està format per dos semifinals i la gran final.
 
El campionat comença el dimecres dia 11 a Castelló de Rugat a les 17:00 amb una partida de juvenils que enfrontarà a Nalda (Piles) i Chofre (Piles) front a Domingo (Llutxent) i Arnau (Orba). Tot seguit serà el torn per a la primera semifinal del trofeu. Jugaran Moltó (Barxeta) i Sanchis (Montesa) front a Escoto (Oliva) i Coeter (Simat).
 
El divendres dia 13 el campionat es trasllada fins al trinquet Ciscar de Piles. Hi haurà una primera partida de juvenils que començarà a les 17:00. Jugaran Raul (Benigànim) i Jaume II (Llosa) front a Chaveli (Xeraco) i Borja (Navarrés). La segona semifinal del trofeu Savipecho Raspall estarà formada per Moncho (Manuel) i Moro (Alcàntera) front a Pepe (Llosa), Dorin (Xeraco) i Leandro (Aielo de Malfertit).
 
Podem destacar la presència com a parella dels jugadors Escoto i Coeter que fa només una setmana es varen proclamar campions del trofeu Gregori Maians junt a Miravalles. També Coeter va aconseguir la victòria la setmana passada al trofeu Filosofo junt a Moncho i Sagasta.
 
Amb aquest nou trofeu continuem oferint els millors cartells als nostres aficionats a la pilota valenciana.