dimecres, 4 de desembre del 2013

Benvinguts a "La Terra del Saqueig", PP= corruPPció

 Aquellos maravillosos años!
Reproduïm el text enviat per un comentarista de La Cotorra de Simat, no té desperdici:

El PP, el partit dels corruptes i els imputats. El partit de Bárcenas i dels sobres en B. El partit dels gürtels, cospedals darrere de canal 9, brugal, la trama de les ONG de Blasco, el partit que indulta a l´alcalde de Torrevieja del PP per a que no vaja a presó, el partit de la estafa de Emarsa, Fabra 4 anys de presó després de 10 anys, la corrupció de Sonia castedo, del cas taronger de Castellano, del Alperi i el seu amic constructor Ortiz, del cas Noos de Urdangarin que va vindre a furtar-nos els diners als valencians en el beneplàcit de Rita i Camps. 

Esta es la màfia pepera, el partit que fa aeroports del "abuelo" sense avions amb estàtues a polítics incloses. Estos que han arruinat la CV. Que han posat en bancarrota tants ajuntaments, el de Tavernes per exemple i vorem que passa a Simat. I que no ténen cap responsabilitat davant la justícia. Ens fan tontos, ens compren i mos donen lliçons de pagar impostos i ser correctes. Quan ells no prediquen mai en el exemple. 

Fan amnisties fiscals ridícules per als seus amics. Pugen impostos, lleven beques, pugen el IVA. Ens retallen, ens empobrixen. No paguen la dependència als malalts, no paguen les residències, no paguen els llibres, no paguen a les farmàcies, no cubrixen les beques de menjador de la Diputació, retallen en educació i sanitat i mentre regalen fòrmules 1, visites del papa, terres mítiques i mega ciutats del casino, per als seus amics xoriços tots. 

Una vergonya! 
Un partit corrupte i podrit que ha utilitzat el lloc per a fer negocis particulars i enriquirse ells a costa de la classe mitja i baixa. 20 anys per  olvidar. Ara ni tan sols poden mantindre la televisió de tots. La tanquen perque s' han gastat els diners publics en saraos, es hora d´un canvi. I van a ixir amb ungles, mossos i crits per a seguir en el poder i mantindre les butjaques plenes.