dimarts, 4 de febrer del 2014

Diari Serpis es converteix en el patrocinador de COETER II.




El pilotari Paco Luis Brines (Coeter II), número u de la modalitat de raspall i referent de l'esport saforenc, lluirà des d'ara el logo del Diari Serpis a les seues samarretes en totes i cadascuna de les partides que dispute als trinquets de la Safor. Aquesta iniciativa forma part de la voluntat de la societat editora de Diari Serpis de donar un tractament informatiu preferent a l'esport de la pilota, majoritari a la Safor, i amb un gran futur gràcies a les nombroses escoles de pilota que estan en funcionament en diversos municipis. De forma recíproca, el pilotari de Simat mostra el seu suport a la premsa feta íntegrament en valencià, i contribuirà a la seua difusió lluint el logo per tots els trinquets de la comarca. 

Diari Serpis ha donat des del seu inici un tracte preferent a la pilota en la seua secció d'esports, i en especial al raspall, encara que la intenció de l'editor és incorporar de forma paulatina totes les disciplines esportives a mesura que es consolide el projecte editorial. 
S'ha constatat, i així ho han confirmat els trinqueters, un augment en l'afluència de públic a les partides de pilota, i el que és més important, el public nou és de forma majoritaria jove. També està a punt de recuperar-se el trinquet de Gandia amb una inversió de la Diputació de València. La capital de la Safor és el bressol del raspall i la tradició en la pràctica d'este esport és centenària. 
La popularitat de Coeter II, de la saga que va encetar el seu germà Miquel, és innegable, i així ha quedat palés, per exemple, en la seua participació a Expojove, o a les celebracions anuals del Dia de la Pilota, per la qual cosa la societat editora de Diari Serpis s'ha mostrat pletòrica per l'acord amb el pilotari.